Fragt & Levering

Når du bestiller køkken, bad eller garderobe hos Kitchn.dk, skal du ikke bekymre dig om fragten. Vi leverer overalt i Danmark og til nærmeste kantsten eller carport hvis der er kørefast underlag. Vores varer bliver leveret via Sand Spedition fra Herning, der er specialister i at håndtere vores produkter. Bestiller du løse skabe eller tilbehør for under 2.000 kr, betaler man blot 75 kr. i fragt.


Fleksibel levering!
Vi er meget fleksible omkring vores leveringer, og kan mod tillæg arrangere indbæring af ordren, ligesom vi også kan tilbyde, at du med sikkerhed får leveret dine varer inden kl. 10.00 eller 12.00 på en hverdag, dog mod et tillæg, se evt. mere her Service ydelser  Skulle du have helt ekstraordinære ønsker til en levering kan vi sikkert også klare det. Kontakt os på tlf: 97 43 05 00 eller mail: info@kitchn.dk og forhør.


Priser på ekstra ydelser
Levering på den ønskede etage af chauffør med kundens hjælp: 825 kr. inkl. moms (uanset mængde).
Tilkøb etagelevering her – kunden hjælper chaufføren.

Levering på den ønskede etage af chauffør og en medhjælper: 1450 kr. inkl. moms (uanset mængde).
Tilkøb etagelevering her – chaufføren har medhjælper med.

Garanteret levering inden kl. 10.00 på en hverdag:  575 kr. inkl. moms (forbehold ved Force majeure).
Tilkøb levering før kl. 10.

Garanteret levering inden kl. 12.00 på en hverdag:  325 kr. inkl. moms (forbehold ved Force majeure).
Tilkøb levering før kl. 12.

Ønsker du en af disse ydelser skal du bestille det sammen med din ordre. Se alle serviceydelser her eller kontakt os på tlf: 97 430500 eller mail: info@kitchn.dk  

Hurtig levering!
Kitchn.dk leverer alle standard lagervarer i løbet af 3-5 dage, og skulle din ordre indeholde mere specifikke produkter tilpasset dine mål og ønsker er leveringtiden 8-14 dage. Hvis en vare skulle være i restordre bliver du kontaktet af kundeservice.


Billig levering!
Alle bestillinger over 2.000 kr. leveres gratis. Det koster kun 75 kr. i fragt hvis du bestiller varer for under 2.000 kr. Der er ingen andre omkostninger, når du handler hos kitchn.dk. Leveringen kan ske til brofaste øer - og alle varer leveres ved nærmeste kantsten.
*(Gratis levering gælder ikke Færøerne og Grønland. Ej heller for øer uden selvstændig postnr. og uden fast broforbindelse. Her gælder gratis levering til afskibningssted.)


Sikker levering!
Kitchn.dk bruger kun landsdækkende fragtfirmaer til at håndtere vores leveringer. Vi arbejder sammen med Sand spedition og GLS, da vi har erfaret de laver færrest fejl, og samtidig tilbyder hurtig og sikker levering. Vores dygtige folk i forsendelsen sørger naturligvis for, at alle varer er forsvarligt indpakket i godkendt emballage. De bestilte varer leveres i gade niveau på et kørefast underlag, anden form for leverance bestilles særskilt i henhold til ovenstående.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven