Fragt & Levering

Når du bestiller køkken, bad eller garderobe hos Kitchn.dk, skal du ikke bekymre dig om fragten. Vi leverer overalt i Danmark og til nærmeste kantsten eller carport hvis der er kørefast underlag. Vores varer bliver leveret via Sand Spedition fra Herning, der er specialister i at håndtere vores produkter. Bestiller du løse skabe eller tilbehør for under 2.000 kr, betaler man blot 75 kr. i fragt.


Fleksibel levering!
Vi er meget fleksible omkring vores leveringer, og kan mod tillæg arrangere indbæring af ordren, ligesom vi også kan tilbyde, at du med sikkerhed får leveret dine varer inden kl. 10.00 eller 12.00 på en hverdag, dog mod et tillæg, se evt. mere her Service ydelser  Skulle du have helt ekstraordinære ønsker til en levering kan vi sikkert også klare det. Kontakt os på tlf: 97 43 05 00 eller mail: info@kitchn.dk og forhør.


Priser på ekstra ydelser:
Levering på den ønskede etage af chauffør med kundens hjælp: 825 kr. inkl. moms (uanset mængde)
Levering på den ønskede etage af chauffør og en medhjælper: 1450 kr. inkl. moms (uanset mængde)
Garanteret levering inden kl. 10.00 på en hverdag:  575 kr. inkl. moms (forbehold ved Force majeure)
Garanteret levering inden kl. 12.00 på en hverdag:  325 kr. inkl. moms (forbehold ved Force majeure)
Ønsker du en af disse ydelser skal du bestille det sammen med din ordre Service ydelser eller kontakte os på tlf: 97 430500 eller mail: info@kitchn.dk  

Hurtig levering!
Kitchn.dk leverer alle standard lagervarer i løbet af 3-5 dage, og skulle din ordre indeholde mere specifikke produkter tilpasset dine mål og ønsker er leveringtiden 8-14 dage. Hvis en vare skulle være i restordre bliver du kontaktet af kundeservice.


Billig levering!
Alle bestillinger over 2.000 kr. leveres gratis. Det koster kun 75 kr. i fragt hvis du bestiller varer for under 2.000 kr. Der er ingen andre omkostninger, når du handler hos kitchn.dk. Leveringen kan ske til brofaste øer - og alle varer leveres ved nærmeste kantsten.
*(Gratis levering gælder ikke Færøerne og Grønland. Ej heller for øer uden selvstændig postnr. og uden fast broforbindelse. Her gælder gratis levering til afskibningssted.)


Sikker levering!
Kitchn.dk bruger kun landsdækkende fragtfirmaer til at håndtere vores leveringer. Vi arbejder sammen med Sand spedition og GLS, da vi har erfaret de laver færrest fejl, og samtidig tilbyder hurtig og sikker levering. Vores dygtige folk i forsendelsen sørger naturligvis for, at alle varer er forsvarligt indpakket i godkendt emballage. De bestilte varer leveres i gade niveau på et kørefast underlag, anden form for leverance bestilles særskilt i henhold til ovenstående.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven