Hjemme hos - bryggers fra kaos til Portland

Bryggers i kaos

Der var kaos i det lille bryggers, inden der blev taget hånd om indretningen. Der var mere tale om et værksted end et egentlig bryggers, og da det blev besluttet at tage tyren ved hornene, var der kun en vej - og det var fremad!

Tørretumbleren skulle væk fra bordpladen for at give bordplads, og så var der et ønske om at få et overskab på væggen til alt det, der er rart at have tæt på, når man har gang i et projekt i sin baggang. Fryseren skulle også væk fra gulvet for at frigive plads. Det blev besluttet at flyttet den til et tilstødende lokale.


Gode råd
 • Læg en plan!
 • Prøv så vidt muligt at følge din plan.
 • Accepter forsinkelser uden at stresse!
 • Rummets materialer

  Før start var der i rummet et beige/rosa farvet klinkegulv, og væggene stod mere eller mindre i rå tilstand, så der skulle mures og spartles til den helt store guldmedalje.

  Der var enkelte skabe i noget slidt lyst træ og med alt for lidt plads, så ønsket om mere skabsplads var helt klar. Alle kvadratmeter skulle findes og bruges for at få plads til så mange skabe som muligt. For at få plads til det hele og gerne lidt til.


  Gode råd
 • Spørg en murer til råds.
 • Lån klinker med hjem før du køber.
 • Få hjælp til at se alternative muligheder.
 • Sammenlægning af rum

  Efter flere overvejelser blev der endelig enighed om at inddrage et lille værelse, der lå op imod bryggerset - og som alligevel ikke rigtigt tjente noget formål. Det blev også overvejet, hvordan strøm og kontakter skulle placeres, da det lige så godt kunne blive fræst ud i samme ombæring. Ergo, en murstensvæg skulle væltes, og dermed ville der blive gode kvadratmeter tilgængelige, der hvor der var mest brug for dem.

  Den store hammer og mejsel blev fundet frem, og ærmerne smøget op. Der blev bandet lidt undervejs, men det skal som bekendt være rigtig be-skidt før det blir rigtig godt...


  Gode råd
 • Dæk af mod andre rum for at undgå fint støv i hele huset.
 • Lej evt. professionelt værktøj til at fræse i væg og fjerne vægge.
 • Brug handsker og sikkerhedsbriller!
 • Bryggers i orden!

  Så gik det lille bryggers fra total kaos til totalt i orden. Vaskemaskine og tørretumbler er kommet ned under bordpladen, så den fine nye bordplade kan bruges - præcis som det var tænkt. Det ønskede overskab hænger også fint på væggen, hvor tørretumbleren stod - blot uden at spolere bordpladsen.

  Rummet har fået et fint antrazit-sort klinkegulv og et lækkert designtapet med birketræs-lignende konturer. Og så kom der da lige smæk for skillingen med den gule indgangsdør. Træloftet er blevet malet hvidt, og rummet er kommet til at se meget større ud!

  Den gule hoveddør er en flot kontrast til de sorte elementer, det mørke gulv og den sorte vaskemaskine og tørretumbler. Den gule farver gør rummet friskt, lækkert og indbydende.

  Familien har valgt modellen Portland Sort, som er en slagfaste sorte låger i 18 mm tykkelse med struktur. Priserne på Portland Sort er meget konkurrencedygtige uden at det af den grund at ser billigt ud. Lækre stålgreb og bordpladen i ren hvid højtrykslaminat.

  Synlig og usynlig garderobe

  Til højre på bordpladen er der lavet en praktisk underlimet vask, som nærmest er uundværlig i et aktivt bryggers. Hvem sætter ikke pris på at kunne vaske sine fingre i et bryggers når man har rodet med cyklen, eller når den friske fisk skal renses efter fisketuren. Yderst til højre for bordpladen er alle installationer gemt pænt af vejen i højskabet, og det dobbelte skab rummer plads til overtøjet der ikke lige bliver brugt hver dag.

  Det overtøj, der bliver brugt dagligt, har sin plads på den super smarte og knaldgule stumtjener, der meget elegant bryder det mørke gulv og de sorte skabe. Den gule stumtjener hiver igen opmærksomheden hen på den smarte gule hoveddør. Lækkert for øjet, praktisk i det daglige.

  Det nye bryggers område

  Sådan kom det ekstra rum til at se ud efter sammenlægningen. Som om det altid havde været der! Der er blevet plads til to store højskabe med god plads til opbevaring af alverdens ting, og lige over for blev der oven i købet plads til vip-ud skoreoler, så skoene kom væk fra gulvet.

  Det flotte tapet med birketræerne tager sig også her flot ud på endevæggen og er med til at give rummet noget dybde. Lækkert og gennemtænkt.

  Hos Kitchn.dk siger vi tak, fordi vi måtte være med til jeres projekt. Vi elsker projekter - hvad enten det er et køkken, bryggers, bad eller garderobeprojekt; skævt eller lige ud af landevejen. Vi tegner og beregner for dig, lige så meget du har brug for, og det koster ikke en krone.

  Kontakt os på info@kitchn.dk eller ring på 97 43 05 00

  Køb bryggersskabe i shoppen lige her!


  Få tegnet et nyt bryggers lige her!


  Se alle vores kundeprojekter HER
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven