Hjemme hos – lyst og lækkert køkken

Køkkenfornyelse

Nye behov = nyt køkken. Det gamle køkken skal skiftes ud med en ny og moderne udgave – men hvad er den bedste løsning i et relativt smalt og langt køkken-alrum med flotte store vinduespartier?

Hos denne familie havde de et køkken, der tog utrolig meget plads i det smalle rum med fronter i træ og overskabe på væggen. Køkkenet bestod af en blanding af høje og lave skuffer samt skabe placeret på en lav sokkel.  

Familiens ønsker

Familien har fået nye behov i køkkenet og har derfor besluttet at forny det– og der er mange ønsker til det nye.

Køkkenet skal:
 • være lyst, åbent og have højt til loftet
 • have en varm glød
 • have gode arbejdsmuligheder og opbevaringsplads
 • have rene linjer og grebsfrie løsninger
 • være domineret af skuffeløsninger
 • have indbygget ovn i god arbejdshøjde
 • have hævet bordpladen

 • Grebsfrie løsninger

  Det nye køkken er bygget op af lækre skuffeelementer – både brede og smalle udgaver. De er udført i 50 Boston Hvid, som giver et elegant og rent udtryk med de grebsfrie fronter. De lyse skuffefronter trækker elegant lyset ind i køkkenet, hvilket får rummet til at virke større.  

  Overskabene, som var at finde i det gamle køkken, er annullerede, så køkkenet bliver lyst og åbent og får en følelse af at have højere til loftet. Der er placeret et højskab og et halvhøjt skab op mod endevæggen (et i hver side), hvilket giver plads til både køleskab og indbygget ovn i ergonomisk korrekt arbejdshøjde.

  Køkkenet er udstyret med en elegant stålsokkel, som giver en flot kontrast mellem de hvide elementer og trægulvet. Der er endvidere indsat sokkelskuffer i samme stål-look, hvilket giver praktiske opbevaringsmuligheder og mindsker spildpladsen i rummet.

  Stålsoklen er med til at hæve køkkenet op i niveau med vindueskarmene, hvilket har gjort det muligt at lave bordpladen gennemgående ud i vindueskarmene. Dette giver et elegant og ubrudt finish, der understreger det minimalistiske og de rene linjer, samtidig med at det integrerer de store vinduespartier i indretningen.

  Varm og indbydende bordplade

  For at give køkkenet et varmt og indbydende element som et afbræk til det hvide, har familien valgt en massiv lag-limet bambus bordplade. Bambus har let gylden farve med fin porestruktur, der kan give ethvert rum en varm glød. Bambus har en ekstrem hård overflade, der er både slidstærk og nem at vedligeholde.

  I bordpladen er der monteret en elegant underlimet vask, så der ikke er nogen kanter oven på bordpladen. Dette gør helheden utrolig rengøringsvenlig. Der er også valgt at montere en glas-stænkplade bag hele bordpladen, hvilket gør opsætningen ekstra nem at rengøre og vedligeholde.

  Bordpladen går igen oven på det halvhøje skab, hvilket fuldender looket i køkkenet, samtidig med at det giver mulighed for ekstra afsætningsplads.

  Nyt og åbent køkken

  Efter renoveringen har familien fået et lyst og lækkert køkken, der har givet hele køkken-alrummet en varm og åben fornemmelse. Hele køkkenet er bygget op som en åben løsning uden overskabe og emhætte, der hænger på væggen. Emhætten er monteret i loftet og er dermed med til at understrege det åbne og minimalistiske i køkkenet.

  Hos Kitchn.dk hjælper vi også gerne med dit projekt. Uanset projektets størrelse så er hjælpen ganske gratis.

  Kontakt os på info@kitchn.dk eller på tlf. 97 43 05 00

  Du kan også få lavet en gratis tegning af dit projekt her!  Se alle vores kundeprojekter HER
  OM KITCHN.DK

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven