Hjemme hos - nyt køkken med liv og lys

Det klassiske 80’er-køkken…

Før familien gik i gang med deres køkkenprojekt, var rummet præget af et klassisk 80’er-køkken, der efter 25 år godt kunne trænge til en udskiftning. Der var fronter i lyst træ, fliser på væggen og en laminatbordplade med forkant i træ. Køkkenet bestod af både over- og underskabe i træ, som tog meget af lyset fra rummet.

Der er tale om en åben køkken-alrum-løsning, hvor der er direkte adgang til spiseområde fra køkkenet. Køkkenet er placeret inde i et ”hul” - men er trods den åbne løsning ikke en del af rummet i sin helhed.

Familiens ønske var at få et mere sammenhængende og moderne rum. Køkkenet skulle være en integreret del og samtidig imødekomme behovet for opbevaringsplads og bordplads. Derudover var der en drøm om at få en ”bar”, hvor familie og venner kunne samles.

… bliver et moderne samtalekøkken

Planlægning
Den første fase i køkkenprojektet er planlægningen. Hvordan bruger du køkkenet, og hvilke krav har du til det? Hvilke fronter skal der bruges? Farver? Placering af de enkelte elementer? Skal det være skabe eller skuffer – eller begge dele? Der er mange områder at tage højde for.

Der er 3 hovedområder i køkkenet, der skal placeres korrekt i forhold til hinanden - det er vask, kogeplader og tilberedningsplads. Sørg for at placere områderne så du har nem adgang til det, du skal bruge, når du arbejder i køkkenet.

Der er valgt hvide fronter i 88 New York og en elegant mørk granit-bordplade i Nero Africa Granit. Det er endvidere valgt at køleskab, kogeplade, vask og opvaskemaskine skal placeres de samme steder i det nye køkken – herved skal vand, el og emhætte ikke flyttes.

De tunge overskabe i køkkenet er fjernet og erstattet af 2 smalle overskabe, der giver god opbevaringsplads uden at tage lyset fra vinduet. Derudover er der 2 høje skabssektioner, hvoraf den ene indeholder indbygget køleskab og den anden indeholder integreret ovn i ergonomisk korrekt arbejdshøjde.

Skufferne har elegante Kvadro stålgreb, der går godt i spænd med ovn og café-stole. Derudover har de fuldudtræk og soft close, der giver nem adgang til indholdet – også til det der står bagerst. Overskabene er udstyret med push-beslag, så der ikke er nogen synlige greb her.

Opmåling
Når der er taget beslutning om, hvad der skal bruges, så skal der måles op, så man sikrer at elementerne har de rigtige dimensioner i forhold til vægge, vinduer, døre etc.

I det nye køkken er elementerne kommet helt ud til kanten af ”hullet”. Derudover har familien fået opfyldt ønsket om en bar, der er placeret ud i alrummet, og derved er med til at samle køkken og alrum til en elegant helhed. Dette giver også ekstra bordplads i køkkenet.

Der er valgt 80 cm brede skuffeelementer, der giver gode opbevaringsmuligheder til både tallerkner, gryder, pander og skåle. Der er både dybe og lave skuffer til alt fra bestik til krydderier. Bar-området er også udstyret med skuffer, der giver ekstra opbevaringsplads og kompenserer for de annullerede overskabe over kogepladen.

Bestil, riv ned  og sæt op
Velkommen til lyset! Når alle mål og planer er klar, så er der kun udskiftningen tilbage. Bestil det nye køkken, riv det gamle ned og sæt det nye op.

Denne familie har fået et lyst og lækkert køkken-alrum, hvor alle elementerne er med til at give en flot helhed i rummet. De lyse fronter trækker lyset ind i rummet, og de elegante spot i loftet giver et lækkert arbejdslys.

Køkkenet har fået et flot finish med den mørke bordplade, der går igen i vindueskarmen. Køkken bliver fuldendt med indbygget køleskab, ovn og kogeplade.

Når det nye køkken er monteret, er der kun tilbage at nyde resultatet.

Hos Kitchn.dk hjælper vi også gerne med dit projekt – lige fra planlægning til udførelsen. Vores konsulenter måler gerne op i dit hjem – så tager vi ansvaret for at målene passer.

Kontakt os på info@kitchn.dk eller tlf. 97 43 05 00

Få en gratis tegning her!Se alle vores kundeprojekter HER
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven