Højskab m. 5 hylder (halv dybde)

Højskab m. 5 hylder (halv dybde)
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 960,00
Antal
   På lager
Varenummer: HDHX-
Højskab m. hylder (halv dybde)

 • 1 stk. låge H:1948 mm
 • 5 stk. flytbare hylder
 • Hvidt skab m. fuld kantning
 • Blum clip-on hængsler
 • Højde: 1952 mm
 • Dybde: 320 mm (max dybde med låge 344 mm)
 • Indvendig skabsdybde: 298 mm
 • Skabet lagerføres

  (Skab på 800 mm bredde leveres m. 2 låger)

  SE MODELTYPER HER!

  Vi mener...
  Populært højskab i halv dybde, som er god til opbevaring, hvor pladsen umiddelbart er trang. Der kan selvfølgelig købes ekstra hylder til skabet for at øge anvendeligheden. Med hele 5 hylder, som du selv kan placere, er der mulighed for at tilpasse højskabet til dit behov. Har du brug for flere hylder?

  Vi anbefaler desuden, at du tilkøber softclose i form af dæmpere til hængslerne, så højlågen ikke smækker i, men lukker stille. En lille, men vigtig detalje.

 • Mest populære
  Andre har også købt
  Metalvinkler 10 stk
  Hylde til overskab 60
  Hylde til overskab 40
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven