Holdbarhed med garanti

Holdbarhed med GARANTI

Holdbarhed med GARANTI

Hvad skal man stole på, når man bliver lovet ”testet af hverdagen” og ”det vigtigste rum i dit liv”? Først og fremmest skal man kigge på, hvilken garanti, man tilbydes.

Kitchn.dk har uden diskussion den bedste garanti på køkkenskabe, fronter, skuffer og hængsler. På disse vitale dele yder vi 30 års garanti mod fabrikationsfejl. Hermed er man som forbruger godt sikret mod systematiske fejl, som har ramt enkelte forbrugere hårdt inden for køkkenbranchen.

En lang garanti giver selvfølgeligt et godt hint om produkternes kvalitet, men man har som forbruger stadig en forpligtigelse til at vurdere, hvad produkterne er garanteret at kunne holde til. Hos Kitchn.dk anvendes der kun højkvalitets-komponenter. For eksempel er skuffer og hængsler primært fra den østrigske producent BLUM, som har branchens skrappeste kvalitets- og holdbarhedstests. Alle skuffer er derfor konstrueret til at klare en belastning på 30 kg for skuffer fra 80 cm og der under. For de brede skuffer på 100 cm og derover er kravet til belastning 50 kg. I parentes skal det bemærkes, at man kan bestille de almindelige skuffer med de kraftigere skuffeskinner til 50 kg belastning, hvis en given skuffe, dagligt udsættes for ekstra hård belastning.

Andre kendte mærker vælger betydeligt svagere skuffer, som kun kan klare 8 kg belastning – og det endda for dybe kolonialskuffer. Her bliver man nødt til at spørge sig selv, hvor meget et produkt er ”testet af hverdagen”, hvis man kun kan putte 4 poser mel i en stor køkkenskuffe.

Rådet skal derfor være: Vælg produkter med en lang garanti og tjek altid, hvad produkterne er garanteret til at kunne holde til! Hos Kitchn.dk garanterer vi, at produkterne kan holde til brug i dit køkken og vores garanti for fabrikationsfejl gælder i hele 30 År.

Kontakt info@kitchn.dk for at høre nærmere om Danmarks bedste køkkengaranti. Samtidigt kan du får råd og vejledning om, hvilke krav du med rette kan stille til dit nye køkken, bryggers, bad og garderobe.

Ønsker du tegning og tilbud på et køkken med 30 års Garanti, så SE HER HVORDAN

Vil du kigge nærmere på vores køkkenskabe med 30 års garanti, så SE DEM HER
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*