Hvad koster et køkken på nettet?

Hvad koster et køkken?

Hvad koster et nyt køkken egentlig? Der er næsten lige så mange svar som der er spørgsmål, når det kommer til køkkenpriser, da det afhænger af både størrelsen og kvaliteten af det køkken du skal have en pris på.

Går du med tanker om at lave et nyt køkken i dit hjem, så kan vi hjælpe dig med med både professionelle tegninger og et gratis tilbud, så du er helt på det rene med prisen på dit nye køkken bliver inden du skal betale så meget som en krone. Se her hvordan du får tilbud og tegninger på et nyt køkken.

Materialevalg til dit køkken

Når du skal vælge materialer til dit køkken, skal du tænke over, hvilke forventninger du har til nye dit køkken. Har du små børn, laver du meget mad, eller spiser mest ude osv.. Alt dette stiller krav til materialevalget i dit køkken.

Hos Kitchn.dk har vi et stort udvalg af fronter med forskellige egenskaber - vigtigst af alt er dog, at de alle er lavet til anvendelse  i et `arbejdsområde´ og derfor kan tåle at blive brugt i hverdagen.

Du kan se alle vores fronter i modeloversigten

Materialevalget på bordpladen er også en vigtig  faktorer i et velfungerende køkken - og der findes mange forskellige muligheder. Valget af køkkenbordpladen har også betydning for den samlede pris på køkkenet, så det er vigtigt at få god vejledning om de enkelte materialer.

Du kan også med fordel overveje, om du skal have skabe eller skuffer i dit nye køkken. Skuffer er en lidt dyrere løsning, da der er flere dele, der skal være styr på - men de giver samtidig et godt overblik over indholdet, så du kan strukturere dine ting bedst muligt. Overvej også hvor brede skuffer og skabe skal være. Brede skuffer kan være en fordel, hvis du har et stort køkken og mange større ting, der skal opbevares - men i et mindre køkken kan brede skuffer være en udfordring, hvis man skal arbejde flere i køkkenet på samme tid.

Køkkener i forskellige prisklasser

Hos Kitchn.dk kan vi både lave køkkener til store rum i eksklusive materialer som massivtræsfronter og Corian bordplader, og til små køkkener til sommerhuset med melamin fronter og laminatbordplader. Uanset projektets størrelse, kan vi vejlede i materialevalg og sammensætning, så køkkenet kommer til at passe til dine drømme og budget.

Køkkenet her er lavet til en børnefamilie, hvor der skal være både plads til udfoldelse og nærvær. Det er designet i materialer, der kan stå distancen i en travl hverdag. Køkkenøen giver mulighed for at børnene kan hjælpe til i køkkenet, lave lektier, spise morgenmad og meget mere.

Fronten er Daytona 800, som er en hvid UV-lakeret 19 mm spånplade med melamin. Den malede overflade gør den nem at rengøre og vedligeholde i en travl hverdag. Grebet er et Trivento greb, som er monteret på kanten i toppen af lågen. Grebet giver et stilrent udtryk, er let at rengøre og beskytter mod slag i den øverste kant.

Bordpladen er en hvid laminatbordplade på 30 mm med ABS kant. En både slidstærk og behagelig overflade at arbejde på. Vasken er en Franke stålvask og  bl. batteriet er fra Cassøe og kan betjenes med en hånd.

Vejledende pris for dette køkken er 22.750 kr. inkl. moms.

Se hele vores samling af køkkener i forskellige prisgrupper, og bliv inspireret til dit projekt.

Skal mit nye køkken være så stort som muligt?

Mange går i dag og syntes det ikke kan betale sig at skifte køkken, hvis de ikke kan få mere opbevaringsplads end de i forvejen har, og tænker derfor at det bedre kan betale sig bare at beholde det gamle slidte køkken. Der er dog flere måder man kan opgraderer sit aldrende køkken - både ved at skifte låger, bordplader og hvis muligt indmad til udtræk.

En anden mulighed er at få et reelt overblik over, hvad vi går og gemmer i køkkenskabene. Er der noget, vi slet ikke bruger mere, som måske kan smides ud eller gives væk? Er der noget, vi måske kun bruger et par gange om året til fødselsdage, eksempelvis et ekstra sæt service, som eventuelt ville kunne pakkes i en kasse og stilles i et opbevaringsrum?

Hvis man går og drømmer om et nyt køkken, men egentligt ønsker mere luft i rummet og ikke ønsker at fylde op med alle de skabe, man kan klemme ind, er der flere overvejelser, man kan gøre, for at optimere den plads man har tilgængelig i køkkenet. Det er vigtigt at se med kritiske øjne på, hvad der egentligt hører til i køkkenet, og hvad der bliver brugt. Overvej nøje hvor det vil være mest praktisk i forhold til arbejdsgangen i dit køkken.

Dette køkken er ikke stort men indeholder plads til integreret opvaskemaskine samt skuffeskab med fuldudtræk, som sikrer det fulde overblik og gør det lettere at strukturere indholdet.  Der er plads til at vaske af og tilberede mad på begge sider af vasken. Og der er afstillingsplads på begge sider af kogepladen.

Front modellen er sort Cleveland, som er en 19 mm spånplade med  synkron melamin med træstruktur. Synkron melamin betyder at strukturen i melaminen følger åretegninger. Det gør overfladen meget naturtro. Bordpladen er en sort laminatbordplade, der både er utrolig slidstærk og let at vedligeholde. Vasken er en sort Tectonite nedfældningsvask og armaturet er fra Cassøe - i en overflade som matcher vasken.

Dette stilrene kvalitetskøkken koster  KUN 14.800 kr. vejledende pris inkl. moms.

Online løsninger

Hos Kitchn.dk sælger vi køkkener i dansk design og høj kvalitet - og du kan få både køkken og tilbehør via webshoppen. Med vores digitale tilgang til salget af køkkener, kan du bestille køkken hjemme fra din egen sofa, når det passer ind i dit program.

Vi har skåret forhandlerledet væk, så vi kan give ekstra gode priser samtidig med at vi har en utrolig kort leveringstid på ca. 5 hverdage (på de fleste varer).  Herudover kan vi være behjælpelige med at designe og tegne dit nye køkken, bad eller garderobe, så du kan se, hvordan dit projekt vil se ud. Vi sætter en ære i at yde den bedste service og vejlede ud fra dine ønsker og behov.  

Du kan læse mere om, hvordan du kan bestille en tegning her.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven