Hvad koster et nyt badeværelse

Som med alt andet kan prisen på et badeværelse variere, men én ting er helt sikkert: Et nyt badeværelse er et af de absolut dyreste rum at lave i huset. Det kan virke underligt - for hvor meget er der lige i et badeværelse, som reelt set kan koste penge? Svaret er: Alt det, du IKKE kan se. For det er især de skjulte installationer i badeværelset, der koster penge.

Jesper Stensen, som er rådgiver hos Bolius, estimerer at prisen på et nyt badeværelse i gennemsnit rammer 165.000 kr. - og det er hvis man bygger nyt. Estimatet er lavet ud fra et badeværelse på 6 kvm. og så ender vi på en gennemsnitspris på 27.500 kr. pr. kvm. Renovering er ofte endnu dyrere, fordi du først skal rive det eksisterende badeværelse ned.

Du må aldrig gå på kompromis med kvaliteten af dine skjulte installationer. Dels fordi helvede er løs, hvis et vandrør springer læk i væggen, og dels fordi - hvis det alligevel gør - så er det afgørende ift. din forsikringserstatning, at installationerne var udført efter forskrifterne.

Lækkert bad - uden at prisen bliver deprimerende

Det kan lyde temmelig deprimerende, at prisen på nyt badeværelse skal være SÅ høj. Men fortvivl ikke. Vi har samlet en række muligheder for at spare penge på dit nye badeværelse - uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten af dit nye badeværelse.

Der, hvor du kan spare penge, er på dit inventar. Du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten, men der er gode penge at spare på dit nye badeværelse, hvis du køber dit inventar online.

Når man handler i fysiske butikker er prisen oftest højere, fordi forhandleren også skal betale husleje, løn mv.. I den forbindelse har onlinebutikker mere fleksibilitet, da kontor og lager ofte er samme sted, og der er derfor ikke ekstra udgifter til butik, transport og personale. Det giver en øget fleksibilitet, som du mærker på prisen.

Vi har samlet nogle gode sparetips, som kan ændre prisen på, hvad det koster at lave et nyt badeværelse:

Vaske

Noget af det første man ser, når man træder ind på et badeværelse, er vasken. Udvalget af vaske er enormt. Først og fremmest skal du vælge, om din vask skal være en integreret del af bordpladen, eller om den skal monteres særskilt på en bordplade.

Flere og flere vælger en vaske-løsning, hvor vasken er formstøbt i bordpladen. Det er nemmere at holde rent, og du undgår, at vand og fugt trækker ind i samlingen mellem vask og bordplade, hvilket ellers kan give skjolder og med tiden få bordpladen til at slå sig. Bordplader med formstøbt vask kan laves efter mål, så du får en bordplade der passer til skabene i dit nye badeværelse. Dette giver dog en merudgift, da de skal specialfremstilles.

Du kan se en række lækre vaske til gode priser lige her.

OBS! Søger du en vask, der ikke kræver det store i rengøring og vedligehold, kan vi anbefale en vask i lyse materialer, da kalkaflejringer mv. ikke står synligt frem på den lyse overflade.

Skabe

En af posterne på badeværelsesbudgettet, som hurtigt kan blive dyr, er udgiften til badeværelsesskabe. Man kan som udgangspunkt ikke få for meget skabsplads, men det kan hurtigt løbe op, hvis man skal have mange skabe. På linket herunder kan du finde en række forskellige badeværelsesskabe i form af højskabe såvel som underskabe og overskabe. Fælles for alle skabene er, at de er dansk produceret på egen fabrik i Aulum - og de er prissat i et niveau, hvor de fleste kan være med.

Når du skal vælge dine skabe, skal du overveje, hvor meget opbevaringsplads, du reelt har behov for. Overvej, om du søger hylde-skabe eller skuffeskabe - eller en kombination - da prisen ofte bliver højere ved at vælge skuffeelementer. Fordelen ved skuffeskabe er dog, at du kan trække hele “hylde-udvalget”  ud i lyset, så indholdet er nemt at overskue.

Lamper

Belysningen på et badeværelse er ikke noget, man lægger mærke til - medmindre den er dårlig eller ligefrem mangler i visse dele af rummet. Du kan finde en lang række spots og væglamper lige her.

Udvalget er sammensat til netop belysning på badeværelset. Fælles for de udvalgte lamper er, at de giver et godt og klart lys uden at belaste de søvnige øjne om morgenen. Et godt lys på badeværelset er uvurderligt, især når man står foran spejlet og lægger make-up eller trimmer skægget.

Spejle

Apropos spejle, så bliver der brugt rigtig mange timer foran spejlet på badeværelset - og nogen gange flere familiemedlemmer ad gangen. Derfor er et stort og veloplyst spejl nøglen til fred på badeværelset. For du kan sikkert nikke genkendende til, at pladsen foran spejlet, eller manglen på samme, hurtigt kan blive et stridspunkt i familien. Hvis du foretrækker våbenhvile på badeværelset, så er et stort spejl uden tvivl vejen frem.

Du kan se udvalget af badeværelsesspejle lige her.

Som du kan se i udvalget, så er der også en række spejle med indbygget lys. Det er en kæmpe fordel ift. at lægge make-up osv. Du må dog ikke lade lyset i spejlet erstatte andre lyskilder i badeværelset, da lyset er godt når du et tæt på, men ikke er kraftigt nok til at oplyse hele badeværelset.

Skydedøre

Mange af os har et badeværelse, der er lidt mindre, end vi kunne have ønsket os. I stedet for at bruge penge på at vælte vægge og udvide badeværelset, så kan du med fordel overveje skydedøre frem for almindelige låger i dine skabe (flytning af vægge mv. er hårde ved prisen på et nyt badeværelse, fordi det ofte betyder, at du også skal flytte gemte installationer).

Skydedøre har den store fordel, at de ikke optager plads ud i rummet - men kun sidelæns. Det gør, at rummet ikke bliver gjort mindre, så snart du åbner et skab i badeværelset.

Kontakt vores konsulenter for mere info.

Tilbud badsæt

En anden oplagt måde at spare penge på dit nye badeværelse er at gå efter tilbuds-badsæt. Et badsæt er en samlet løsning af skabe, bordplade og evt. spejl, som er forudbestemt. Badsæt fås ofte til rigtig gode priser. Du kan supplere dit badsæt med flere skabe mv. hvis du har behov for det.

Her kan du se det lækre udvalg af badsæt på tilbud til rigtig gode priser.

Du bestemmer prisen på dit nye badeværelse

Prisen på et nyt badeværelse er ofte høj, men også langt hen ad vejen afhængig af dine valg af badeværelsesmøbler mv. Du kan derfor selv være med til at mindske udgiften med dine valg.

Hvis du fortsat er i tvivl om, hvad du skal vælge, eller ønsker du blot en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sænke prisen på dit nye badeværelse, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan evt. kontakte os via linket her.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven