Indfarvet jalousiskab m. børstet alufront

Indfarvet jalousiskab m. børstet alufront
Før musen henover billedet for at zoome
Indfarvet jalousiskab m. børstet alufront
Indfarvet jalousiskab m. børstet alufront
Indfarvet jalousiskab m. børstet alufront
Indfarvet jalousiskab m. børstet alufront
DKK 2.350,00Antal
   På lager
Varenummer: RJAX1-
Jalousiskab

 • Børstet alu rulle-jalousi
 • Flytbar gemt hylde
 • Inkl. Jalousi-greb
 • Indfarvet efter valg
 • Højde 516 mm
 • Dybde 320 mm
 • Leveres færdigsamlet
 • 5-7 dages leveringstid

  SE MODELTYPER HER!

  Info om jalousiskabet
  Et jalousiskab er som udgangspunkt beregnet til at stille ovenpå bordpladen mellem bordplade og overskab, men jalousiskabet kan også indbygges i en væg eller bruges som elegant afslutning fra et højskab ind over en bordplade. Mulighederne er mange, og har du plads er det pænt at bygge flere jalousiskabe sammen. Jalousiskabet leveres færdigsamlet fra fabrik, og kan vælges i et utal af farver. Har du brug for et jalousiskab på andre mål, kan vi også lave det, blot kontakt os og hør om mulighederne.  

 • Mest populære
  Andre har også købt
  Emhætteskab 3 hylder og 1 låge H:896 D:320
  Indfarvet lav topreol
  Indfarvet lav topreol
  DKK 1.034,00
  Clic Cube Reol Gul
  Clic Cube Reol Gul
  DKK 457,00
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven