Indretning bag skydedøre

Find den perfekte indretning til dit skab med skydelåger. I vores udvalg herunder kan du selv sammensætte din indretning lige som du ønsker den. Du kan også finde garderobeindretninger, der er sammensat af vores konsulenter, ud fra de ønsker, vores konsulenter ofte møder. Vælg selv, om du vil have usamlede eller samlede skabe.

Indretning bag skydedøre

Du kan nemt indrette din garderobe bag dine skydedøre med vores standard højskabe med garderobeindretning i. Du kan sammensætte din løsning præcis efter dine ønsker og behov.

Vores garderobeskabe med korpusser i 16 mm tykkelse, er 195,2 cm høje og 58 cm dybe, og du kan stille skabskorpusserne direkte på gulvet.

Du kan tilpasse garderobeskabene med det tilbehør du ønsker, du kan se vores store udvalg af tilbehør til montering i dine garderobeskabe.

Du kan også lade dig inspirere af vores sammensatte indretnings løsninger, og selv sammensætte din garderobeløsning eller du kan vælge de praktiske standardopstillingerne, hvis de passer til dine behov og mål.

Du kan altid tilføje trådkurve, ekstra bøjlestænger eller vores store lækre vasketøjskurve til din standard garderobe løsning.

GODT AT VIDE FØR DU BESTILLER SKYDEDØRSINDRETNING


Hvis du ønsker at bestille indretning til bag dine skydelåger, enten af vores standard højskabe, som du selv sammensætter, eller med vores garderobe indretningssæt, er der nogle få ting du skal huske før du bestiller.

Hvis du har eksisterende skydedøre som du vil købe ny indretning til eller hvis du skal købe nye skydedøre, er det altid vigtigt at tænke over at du kan åbne din skydedørslåger så meget som muligt. Du skal huske at tænke over at samlinger i skydelågerne ikke er placeret foran skabe med skuffer eller andre udtræk, så de ikke kan trækkes ud for lågerne. Herudover bør man også overveje, om der er en rimelig adgang til en hyldesektion, så du kan komme til dit tøj.

SKRÆDDERSYET GARDEROBEINDRETNING


Er du mere til at få designet en garderobeindretning på mål, med dine behov og ønsker i fokus, er det muligt at få tegnet din garderobe, på præcise mål af vores konsulenter. Hvis du har behov for at opbevare meget på dine hylder, kan vi tilbyde at lave garderobeinventar til dig i vores mere eksklusive inventar på 22 mm.

I vores 22 mm inventarserie har vi et ekstra stort udvalg i skuffer, udtræk og alle løsninger både til de mere normale garderobeindretninger og til de store lækre walk-in løsninger.
Med hylder og gavle på 22 mm er disse løsninger meget stærke og stabile, og tilpasset til dig får du din helt personlige luksus løsning.

Lyder dette som en løsning for dig, så er du velkommen til at sende en tegning med mål og ønsker til vores info@kitchn.dk, og få tilsendt en gratis og uforpligtende tegning og tilbud. Du kan også ringe og få en snak om mulighederne med vores konsulenter på Tlf. 97 43 05 00.

KØB AF SKYDELÅGER


Står du og mangler skydedøre til din garderobeløsning, så har vi flere muligheder vi kan tilbyde dig.
Vi har sammensatte standard sæt i vores System 1000 som du kan bestille direkte på webshoppen. Her er det muligt at vælge farver fra et populært udvalg af farver, samt at få tilpasset bredden og højden op til 2500 mm. Du kan se sættene her.

Vi kan også tilbyde skræddersyede skydedørsløsninger i System 2000, her er der et stort udvalg af farver og materialer, samt mulighed for at vælge farve på profilerne. Dette system er produceret i den bedste danske kvalitet, og kan laves og bestille efter dine mål og ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak om dine behov og drømme, eller du kan sende os en mail med mål og ønsker til materialevalg, hvis du ønsker hjælp til at designe den rigtige løsning. Ring til os på Tlf. 97 43 05 00 eller send en mail på info@kitchn.dk.