Inspiration

Inspiration til boligen

Det er lettere sagt end gjort at finde god inspiration til hjemmet. Faktisk er det en af de udfordringer, som vi oftest møder hos vores besøgende. For det er nemt nok at se det fede i de mange forskellige indretninger, men hvordan vil det passe ind hos mig? Er det netop den stil, vi leder efter, eller er der måske noget helt andet, der vil være endnu bedre?

For at imødekomme denne søgen hos vores besøgende og kunder har vi skabt vores eget inspirationsunivers. Her finder du boliginspiration i mange forskellige kategorier og i mange forskellige stilarter. Uanset om du er den klassiske type, som holder meget af små finurligheder og detaljer, eller om du finder ro i de store bare flader, som minimalismen er garant for, så har vi helt sikkert nogle indretninger i vores udvalg som kan fange din interesse. Du kan også find køkkener i forskellige prisgrupper, så du kan se, hvad du reelt kan få for pengene, samt kundeprojekter, hvor du kan se nogle af de virkelige resultater.

Udforsk vores inspirationsunivers og få ideer til hvordan dit nye køkken, bryggers, bad eller garderobe kan se ud.
Klik dig rundt mellem de flotte billeder og få den inspiration, du søger. Se kategorierne herunder:


 

Har du brug for hjælp?

Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af både køkken-, bad-, bryggers- og garderobeløsninger. Hvis du ikke lige kan finde det, du søger på shoppen, så kan du altid kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde en løsning, der passer til dine behov. Vi hjælper også gerne med opmåling og 3D tegninger af dit projekt – så tager vi ansvaret for at alle mål passer.

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven