Inspiration

Inspiration til boligen

Det er lettere sagt end gjort at finde god inspiration til hjemmet. Faktisk er det en af de udfordringer, som vi oftest møder hos vores besøgende. For det er nemt nok at se det fede i de mange forskellige indretninger, men hvordan vil det passe ind hos mig? Er det netop den stil, vi leder efter, eller er der måske noget helt andet, der vil være endnu bedre?

For at imødekomme denne søgen hos vores besøgende og kunder har vi skabt vores eget inspirationsunivers. Her finder du boliginspiration i mange forskellige kategorier og i mange forskellige stilarter. Uanset om du er den klassiske type, som holder meget af små finurligheder og detaljer, eller om du finder ro i de store bare flader, som minimalismen er garant for, så har vi helt sikkert nogle indretninger i vores udvalg som kan fange din interesse. Du kan også find køkkener i forskellige prisgrupper, så du kan se, hvad du reelt kan få for pengene, samt kundeprojekter, hvor du kan se nogle af de virkelige resultater.

Udforsk vores inspirationsunivers og få ideer til hvordan dit nye køkken, bryggers, bad eller garderobe kan se ud.
Klik dig rundt mellem de flotte billeder og få den inspiration, du søger. Se kategorierne herunder:


 

Har du brug for hjælp?

Hos Kitchn.dk finder du et stort udvalg af både køkken-, bad-, bryggers- og garderobeløsninger. Hvis du ikke lige kan finde det, du søger på shoppen, så kan du altid kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde en løsning, der passer til dine behov. Vi hjælper også gerne med opmåling og 3D tegninger af dit projekt – så tager vi ansvaret for at alle mål passer.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven