Kataloger & vejledninger

Kitchn.dk - Inspirationskatalog 2016
_____________________________________________________________________________________________________

Montagevejledning - KØKKEN - BRYGGERS - GARDEROBE


Montagevejledning - BAD


Vejledninger til samling af skabe


Vejledning til samling af skuffer


Kitchn.dk - Vejledning montage skydedøre


Kitchn.dk - Laminatbordplade - Monterings- og vedligeholdelsesmanual


Kitchn.dk - Massiv træ - Monterings- og vedligeholdelsesmanual


OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven