Kitchn.dk søger ...

SALGSKONSULENT SØGES TIL KITCHN.DK

Webshoppen Kitchn.dk har forrygende travlt og vi søger derfor endnu en medarbejder til vores team (i Aulum ved Holstebro).

Om stillingen​
Til salgssupport i vores webshop søges en salgskonsulent, hvis primære ansvarsområde vil bestå i:
- Betjening af kunder via web, tlf. og mail
- Tilbudsarbejde og rådgivning i forbindelse med indretning og produktvalg
- Indretnings- og tegnearbejde via tegneprogrammet Winner
- Ingen ”butiks-arbejdstider”, da du har primær arbejdssted på vores webkontor i Aulum

Personprofil
Du har erfaring fra køkkenbranchen og med tegneprogrammet Winner. Herudover er du salgs- og serviceminded og engageret omkring dit arbejde og prioriterer kunderne højt.

Jobprofilen kræver, at du er målrettet og samtidig er en god og fleksibel samarbejdspartner, der forstår at relatere dit eget ansvarsområde til helheden.

Du vil rapportere til vores E-commerce Manager og arbejde sammen med 4 andre dygtige kollegaer på vores kontor i Aulum ved Holstebro.

Vi tilbyder
En stilling med mange muligheder i et fagligt og personligt udviklende miljø. Vores webshop har en klar strategi og med klare KPI’er omkring den enkelte medarbejders arbejde. Vores arbejde og generelle omgangsform er præget af en uformel omgangstone med respekt for hinanden.

Det er dig selv, dine evner og resultater, der afgør dine muligheder og din fremtid hos os.
Gage forhandles individuelt i forhold til kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere om de udfordringer, der ligger i jobbet, er du velkommen til at kontakte E-Commerce Manager Jesper Navntoft Pedersen på tlf. 22 22 04 32.

Er du interesseret?
Så send din ansøgning og cv (mrk. Salgskonsulent Kitchn.dk) til HR-chef Kirsten Borg på kib@tmk.dk snarest, hvorefter vi afholder samtaler løbende.

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven