Kitchn.dk søger ...

WEB DESIGNER SØGES TIL KITCHN.DK

Brænder du for at videreudvikle en af de førende webshops indenfor køkkenbranchen – så læs videre herunder.

UDFORDRINGERNE
TCM Group søger en web designer til den forsatte udvikling af koncernens online salg af køkkener. Salget drives igennem kitchn brandet, der ejes af Nettoline A/S – et datterselskab i TCM Group.

Kitchn.dk fokuserer på at sælge køkkener af god kvalitet til rimelige priser direkte til slutkunderne. Vi er primært en webshop, som via distancesalg på mail, tlf og chat servicerer vores kunder med nyt til deres køkken, bad og garderobe. kitchn.dk drives som en selvstændig forretningsenhed, hvor produktion og administration dog er til fælles med Nettoline A/S.

Som Web designer hos kitchn.dk bliver de primære opgaver at udvikle og vedligeholde vores webshop. Dette vil involvere en bred vifte af opgaver såsom deltagelse i større udviklingsprojekter, opdatering af grafisk materiale, produktbeskrivelser, vedligeholdelse af sortiment, opsætning af kampagner og optimering af brugerfladen. Du vil også blive involveret i opgaver relateret til SEO optimering og produktion af øvrigt grafisk materiale, f.eks. online bannere.
Du vil indgå i kitchn.dk-teamet p.t. bestående af fire gode kolleger. Arbejdsstedet vil være hos Nettoline A/S i Aulum imellem Herning og Holstebro.

KVALIFIKATIONER
Du har en baggrund som multimediedesigner eller anden relevant uddannelse indenfor e-handel. Minimum et par års lignende praktisk erfaring vil være en fordel.

Du er god til at kommunikere og kan formulere dig professionelt både på skrift og i tale. Erfaring med at skrive tekster til SEO optimering vil være en fordel.

Som person er du struktureret, arbejdsom og ambitiøs, men forstår samtidig at indgå i et team.

MULIGHEDERNE
Vi tilbyder en spændende hverdag med mange udfordringer og en unik mulighed for at forøge dine kompetencer.

Gage forhandles individuelt i forhold til kvalifikationer.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Allan O. Jensen fra kitchn.dk teamet på tlf. 97 43 05 00.

ER DU INTERESSERET
Så send din ansøgning og cv til HR-chef Kirsten Borg på job.administration@tcmgroup.dk. Ansøgningsfrist er d. 22.10.2018, men bemærk venligst, at samtaler vil blive afviklet løbende. Stillingen ønskes besat snarest.

TCM Group

TCM Group er en af Danmarks førende og mest ambitiøse producenter af køkken, bad og garderobeløsninger.
Koncernen består bl.a. af TMK A/S i Tvis og Nettoline A/S i Aulum.
Koncernen markedsfører køkkener igennem fire kendte brands: Svane Køkkenet, Tvis Køkkener, Nettoline og kitchn.
Koncernen sælger sine produkter igennem ca. 125 forhandlere i Skandinavien og online igennem kitchn brandet.
TCM Group er børsnoteret på Nasdaq i København.
Du kan læse meget mere på www.tcmgroup.dk
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven