Køb elementer til køkken hos kitchn

Stort sortiment af elementer til køkken

Kitchn leverer elementer til hele din bolig. Det være sig bad, garderobe, bryggers og elementer til køkken. Vi lagerfører elementer i uendelig mange størrelser og har helt sikkert også elementer til køkken, der passer til din bolig. Vores store udvalg af køkkenelementer giver samlet set næsten uanede kombinationsmuligheder. SE UDVALGET HER

Kitchns elementer til køkken kan leveres både samlet og usamlet fra fabrikken. Uanset om du bestiller skabene i samlet eller usamlet udgave får du leveret skabe i en høj kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken materiale kvalitet eller forarbejdning. Alle vores elementer er produceret i Danmark, og kan endvidere også laves special mål hvis du skulle ønske dette. SE MERE OM SPECIAL HER

Køber du færdigsamlede elementer reduceres omkostningerne til monteringen, da montøren kun skal bruge tid på at stille køkkenet op og ikke brug tid på at samle køkkenelementerne først. Vælger du selv at samle elementerne kan du i modsætning til førnævnte spare penge og have lettere ved at lave eventuelle udskæringer og tilretninger end hvis skabet var leveret samlet.

Elementer til køkken fås i mange bredder

Hos os finder du elementer til køkkenet i rigtig mange bredder. I vores sortiment finder du som standard køkkenskabe i følgende bredder: 20 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm og 120 cm. Derudover har vi et stort udvalg af hjørneskabe og afslutningsreoler, som letter indretningen af dit køkken. KØB ELEMENTER HER

Vi garanterer for kvaliteten på vores elementer
Derfor giver kitchn.dk som eneste køkken webshop 30 års garanti på køkkenelementer og alle bevægelige metaldele, som f.eks. beslag, hængsler og skuffeskinner.

Kitchn.dk er en Dansk webshop beliggende i Aulum, Jylland, der forhandler køkken, bad, garderobe og bryggers løsninger, samt alt muligt relevant tilbehør til netop disse løsninger. Vi tilbyder dig optegning i 3D ganske gratis, og fuld service angående levering, samling og montering hvis du ønsker det. Det er dig der bestemmer hvor meget vi skal involveres.

Kontakt os:

Hvis du vil vide mere om vores elementer til køkken og øvrige sortiment, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan fange os i alle dagtimer på chatten lige her forneden til højre, eller på telefon alle hverdage mellem 8.30 og 15.30. du kan også altid skrive til vores mailadresse  info@kitchn.dk  og vi vil svare tilbage på din forespørgsel hurtigst muligt.

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven