Køkken tegneprogram

Gør dine drømme til virkelighed

Det kan virkelig være svært at omsætte alle idéer og planer man går og roder i hovedet med til virkelighed. Vil det fungere? Er der plads? Hvordan ser det ud med grå låger eller asketræ låger? Skal vasken være her eller dér...?

Med vores køkken tegneprogram kan du i ro og mag prøve alle dine idéer af før du finder værktøjskassen frem. Du skal blot tage målene på det rum du gerne vil indrette nyt køkken i, og herefter kan du i vores brugervenlige tegneprogram indrette dit kommende køkken med alle de kombinationsmuligheder vores store program af køkkenløsninger byder på.

Og det er ikke kun den funktionelle indretning du kan lege med i vores tegneprogram - det er skam også muligt at skifte farver på låger og alle overflader i rummet. Test alle vovede kombinationer af før du handler og finde det perfekte match mellem farver på lågerne og bordpladen.

Du kan naturligvis gemme dit projekt, så du har god tid til at finde den rigtige løsning. Du kan også dele projektet med os hvis du har lavet en løsning du er tilfreds med. Vi går den derefter igennem og tjekker eventuelle detaljer og laver et unikt link til dig hvor køkkenet kan bestilles.

Kom igang med at tegne dit nye køkken her >>

Tjek op på det store udvalg

Det kan være en idé at tjekke op på om vores udvalg svarer til de forventninger du har, inden du begynder at tegne. Selvom vi har et kæmpe sortiment af skabe og tilbehør, kunne det jo være at du var på jagt efter noget helt andet. Vi mener blot det er ærgeligt at du investerer flere timer i at tegne i vores tegneprogram for så blot at konstatere at vores skabe ikke lige var det du kunne tænke dig!

Bliv dus med vores udvalg af skabe  LIGE HER

Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig - du kan også overveje et besøg i vores showroom , hvis du ved selvsyn vil se og mærke vores kvalitet. Uanset, så glæder vi os til at høre fra dig!

 • tlf: 97 43 05 00
 • mail: info@kitchn.dk
 • chat, nederst på siden til højre
 • Showroom, Vævervej 33, 7490 Aulum

  Vi er på plads dagligt mellem 8.30 og 15.30

 • KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven