Køkkenindretning med tegneprogram

Når du får køkkenindretningen lavet af os ...

...så foregår det på følgende måde: Du sender rummets mål til os på en simpel skitse, med angivelse af el og vvs installationer, vinduer og døre. Send også gerne nogle billeder med af rummet.

Hvis der bliver tvivl om de endelig mål, kan du også bestille en opmåling, hvor vi kommer forbi og måler op for dig. I langt de fleste tilfælde er dine billeder og tegninger med mål dog tilstrækkeligt.


Og hvad modtager du så fra os?

I løbet af 24 timer på hverdage modtager du 3D tegninger, plantegning og et nøje specificeret tilbud, der nøjagtigt beskriver og viser, hvad du får tilbud på. Tilbuddet er naturligvis helt uforpligtende

Vores tegninger laves i et avanceret tegneprogram, der nøjagtigt viser vores produkter i dit rum. Så jo mere info vi får om dit rum, jo bedre kan vi illustrere det færdige resultat.


Virtual reality kan vi også ...

Vil du gerne have en visuel rundtur i dit nye køkken, ja så laver vi også det til dig!

Med en virtual reality præsentation har du mulighed for at se dit nye køkken fra flere synspunkter. Du kan derved se, hvordan dit nye køkken kommer til at se ud, inden du køber. Og du behøver ikke nødvendigvis at have VR-briller for at se resultatet. Du kan se det på både mobil, tablet og PC.

Se eksempel på en virtuel præsentation lige her!

Når du selv laver køkkenindretningen ...

Vil du gerne selv tegne og planlægge dit projekt, er det bestemt også en mulighed hos os. Vi stiller ganske gratis et moderne 3D tegneprogram til rådighed, hvor du kan afprøve alle dine indretningsidéer.

Du kan i den forbindelse altid trække på vores køkkenviden, kontakt os på en af følgende måder:

Ring på tlf: 97 43 05 00
Mail til os på: info@kitchn.dk

Eller chat med os her nederst til højre.Gratis 3D tegneprogram finder du lige her.


Skabe til det du har tegnet findes lige her


KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven