Køkkenindretning med tegneprogram

Når du får køkkenindretningen lavet af os ...

...så foregår det på følgende måde: Du sender rummets mål til os på en simpel skitse, med angivelse af el og vvs installationer, vinduer og døre. Send også gerne nogle billeder med af rummet.

Hvis der bliver tvivl om de endelig mål, kan du også bestille en opmåling, hvor vi kommer forbi og måler op for dig. I langt de fleste tilfælde er dine billeder og tegninger med mål dog tilstrækkeligt.


Og hvad modtager du så fra os?

I løbet af 24 timer på hverdage modtager du 3D tegninger, plantegning og et nøje specificeret tilbud, der nøjagtigt beskriver og viser, hvad du får tilbud på. Tilbuddet er naturligvis helt uforpligtende

Vores tegninger laves i et avanceret tegneprogram, der nøjagtigt viser vores produkter i dit rum. Så jo mere info vi får om dit rum, jo bedre kan vi illustrere det færdige resultat.


Virtual reality kan vi også ...

Vil du gerne have en visuel rundtur i dit nye køkken, ja så laver vi også det til dig!

Med en virtual reality præsentation har du mulighed for at se dit nye køkken fra flere synspunkter. Du kan derved se, hvordan dit nye køkken kommer til at se ud, inden du køber. Og du behøver ikke nødvendigvis at have VR-briller for at se resultatet. Du kan se det på både mobil, tablet og PC.

Se eksempel på en virtuel præsentation lige her!

Når du selv laver køkkenindretningen ...

Vil du gerne selv tegne og planlægge dit projekt, er det bestemt også en mulighed hos os. Vi stiller ganske gratis et moderne 3D tegneprogram til rådighed, hvor du kan afprøve alle dine indretningsidéer.

Du kan i den forbindelse altid trække på vores køkkenviden, kontakt os på en af følgende måder:

Ring på tlf: 97 43 05 00
Mail til os på: info@kitchn.dk

Eller chat med os her nederst til højre.Gratis 3D tegneprogram finder du lige her.


Skabe til det du har tegnet findes lige her


OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven