Køkkenlåger

Køkkenlåger

Er du på udkig efter nye køkkenlåger? Hos Kitchn.dk finder du et kæmpe udvalg af køkkenlåger i forskellige designs og materialer. Vi laver langt størstedelen af vores modeller på vores fabrik i Danmark, og vi kan derfor ofte tilbyde køkkenlåger efter mål. Vores køkkenlåger er selvfølgelig også dækket af vores unikke køkkengaranti på 30 år, og de overholder alle krav til dagligt brug i både køkkenet og bryggerset.

Tag et kig på vores udvalg af billige køkkenlåger her på webshoppen. Vi er stolte af at kunne tilbyde dansk kvalitet til billige priser.

Nyt køkken eller bare nye køkkenlåger?

Nyt køkken eller bare nye køkkenlåger?Mange drømmer om et helt nyt køkken, men kan det betale sig blot at sætte nye køkkenlåger på de gamle skabe? Svaret er både ja og nej. Nye køkkenlåger fås i mange forskellige prisniveauer afhængigt af lågens materiale og producent. Derfor bør du træffe valget ud fra dine køkkenskabes stand. Har du solide køkkenskabe i god kvalitet, kan du sagtens sætte nye køkkenlåger på og på den måde give det gamle køkken nyt liv. Er skabene derimod slidte og i dårlig kvalitet, er det nok ikke den bedste investering at montere dyre, nye køkkenlåger på disse. Kort sagt bør du altid kigge på skabenes kvalitet, din køkkenindretning og beløbet, du ønsker at bruge på projektet.

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at spørge Kitchn.dk til råds. Vores indretningseksperter sidder klar til at vejlede om alt fra køkkenlåger til budget.

Vælg de rigtige køkkenlåger til dit køkken

Når du skal vælge en ny køkkenlåge, er der flere ting at tage højde for. Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken stil du kan lide. Ønsker du en minimalistisk eller mere landlig låge? Skal køkkenlågen være rå eller afrundet? Og hvad med greb? Når du kender svaret på disse spørgsmål, skal du forholde dig til overfladen på køkkenlågen. Den kan både være malet, have påsatte kanter i træ eller være belagt med folie, melamin eller laminat. En låge kan også være fineret eller laves i massivt træ til det nostalgiske og eksklusive køkken.

Når du har en idé om, hvilke køkkenlåger du ønsker, kan du med fordel bestille en prøvelåge hjem. På den måde kan du se og mærke kvaliteten, før du bestiller nye køkkenlåger til et helt køkken. Vil du høre mere, eller har du en forespørgsel om en særlig køkkenlåge, er du også velkommen til at kontakte os på info@kitchn.dk

Når du bestiller køkkenlåger hos Kitchn.dk

Vælger du at bestille dine nye køkkenlåger hos Kitchn.dk, får du ikke bare 30 års garanti mod fabrikationsfejl. Vi tilbyder også gratis levering, når du handler for mindst 2.000 kr. på webshoppen.

Velkommen til Kitchn.dk og vores store udvalg af billige køkkenlåger i den helt rigtige kvalitet.

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven