Kundecase:
Køkken opgradering
i udlejnings ejendom

Det gamle og slidte køkken trængte til en opgradering, efter mange års tro tjeneste i en udlejningsejendom.

Renoveringen skulle sikre et funktionelt og holdbart køkken, samt et moderne design, til de nye lejere.

Bagom projektet

Med udlejning for øje skulle der tænkes i billige og holdbare løsninger - her kan du læse om tankerne bag de valgte materialer og processen fra gammelt og slidt, til nyt og lyst køkken.

Det oprindelige køkken

Kunden stod og skulle have nye lejere, så det var et optimalt tidspunkt at få køkkenet opgraderet til noget mere moderne og brugbart. Det gamle køkken var i træfiner-låger, som efter mange års brug kun var blevet mørkere, så det var vigtigt for kunden at gøre køkkenet mere lyst og indbydende at opholde sig i for de nye lejere.

Samtidig var det vigtigt at holde prisen nede da køkkenet er til udlejning, og samtidig vælge materialer som er holdbare og slidstærke.

Genbrug af installationer

Løsningen blev at beholde alle installationer hvor de i forvejen er placeret, for at spare på omkostningerne til håndværker. Der blev købt nye hvidevarer som svarer til tiden, og med stål fronter, så de matcher hinanden og skaber en rød tråd til stålgrebene. Ved at beholde de oprindelige installationer kunne kunden nøjes med at renovere gulvet, male væggene og skifte klinkerne på væggene.

Materiale valget i det nye køkken

Gulvet blev skiftet til et sort klik-gulv med klinke look, væggene og lofterne blev malet hvide og der kom nye klinker op over bordpladen. Hele køkkenet blev skiftet og opgraderet med softclose på lågene, og skuffer med fuldudtræk og softclose, så skufferne ikke smækker når de lukkes, og skuffen kan trækkes helt ud til bagkanten, så der er fuldt overblik over skuffens indhold.

Valget af låger faldt på den hvid lakerede 800 Daytona, som er en slidstærk låge, og som er nem at rengøre. De valgte grebet Formia, som både skaber et elegant design i køkkenet og med monteringen ovenpå den øverste kant på lågen, også beskytter lågens topkant mod slag i den daglige anvendelse i køkkenet.

Bordpladen er en mørk nistret laminat bordplade, som spiller godt sammen med det mørke klik gulv, og er en holdbar og praktisk løsning til en fordelagtig pris. Der blev valgt en underlimet stålvask, for at sikre en nem og hygiejnisk rengøring i det i den daglige anvendelse.
SLIDSTÆRK KVALITET
Alle materiale i dette køkken er valgt med henblik på at kunne holde længst muligt.
FRITSTÅENDE HVIDEVARER
Skab en sammenhæng i indretningen, ved at vælge hvidevarer med ståloverflade som spiller sammen med grebene
LAMINAT BORDPLADE
Laminatbordpladen er både slidstærk og findes i mange forskellige designs.
BILLIG KØKKENOPGRADERING
Oplys altid køkkenkonsulenten om formålet med renoveringen, så han kan tilbyde den bedst mulige vejledning til dit projekt.
Drømmer du om et nyt køkken?
Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.

Relaterede artikler

Lågeoversigt
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Få tegnet dit projekt
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*