Samling og montering af køkkenskabe

Du kan sagtens selv sætte køkkenskabe op

Har du hænderne skruet nogenlunde rigtigt på, og har du det rette værktøj, er det ikke det store problem selv at montere køkkenskabe - både overskabe og underskabe kan sagtens blive monteret perfekt, hvis du afsætter en weekend til projektet og evt. allierer dig med en hjælper.

Få startet godt ved at lave en solid og ikke mindst lige sokkel, så går resten næsten af sig selv. Underskabene monteres på soklen eller stillebenene og dernæst monteres bordpladen. Slut af med af hænge overskabe på væggen og monter alt øvrigt tilbehør. Vi har vedlagt en samle- og monteringsvejledning i hvert skab og skuffepakke, og her skal du blot følge anvisningen, så kan det ikke gå galt.

Det rette værktøj

Som med så mange andre gør-det-sev opgaver bliver resultatet altid mere tilfredsstillende, hvis du har det rette værktøj ved hånden. Vi anbefaler, at du som minimum har en bore/skruemaskine med de rette bits og bor, skruer og plugs, der passer til netop din vægs beskaffenhed, et godt vaterpas, et målebånd, hammer og en afkortersav.

Har du ikke selv alt værktøjet, kan du sikkert låne dig frem hos en nabo eller lign. I samlevejledningen står det beskrevet, hvilket værktøj du skal bruge samt hvornår, så du er godt klædt på til opgaven. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til processen.

Køb skabene hos Kitchn.dk

I vores webshop finder du hele vores sortiment af overskabe, underskabe, sokler og hvad du ellers skal bruge for selv at montere køkkenskabene. Er du i tvivl om du mangler noget, eller vil du gerne have et godt råd, inden du kaster dig ud i gør-det-selv projektet, så tag en snak med en af vores konsulenter og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dit gør-det-selv projekt så nemt og sikkert som muligt.

Kontakt os nemt via vores kontaktformular >>

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven