Samling af køkkenskabe

Saml selv dine skabe eller lad os gøre det for dig

Hos Kitchn vælger du selv, om du vil samle skabene eller lade os gøre det for dig. Her fortæller vi lidt om, hvad de to løsninger indebærer, så du kan vælge det, der passer bedst til dig.

Hos Kitchn kan vi desværre ikke montere dit køkken for dig, men vi vil gerne vejlede processen, hvis du får brug for hjælp undervejs. Få startet godt ved at lave en solid og ikke mindst lige sokkel, så går resten næsten af sig selv. Underskabene monteres på soklen eller stillebenene og dernæst monteres bordpladen. Slut af med af hænge overskabe på væggen og monter alt øvrigt tilbehør.

I vores webshop finder du hele vores sortiment af overskabe, underskabe, sokler og hvad du ellers skal bruge for selv at montere køkkenskabene.

Er du i tvivl om du mangler noget, eller vil du gerne have et godt råd, inden du kaster dig ud i gør-det-selv projektet, så tag en snak med en af vores konsulenter og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre dit gør-det-selv projekt så nemt og sikkert som muligt.

Saml skabene selv – den billigste løsning

Har du hænderne skruet nogenlunde rigtigt på, og har du det rette værktøj, er det ikke det store problem selv at samle dine nye køkkenskabe. Vi har vedlagt en samle- og monteringsvejledning i hvert skab og skuffepakke, og her skal du blot følge anvisningen, så kan det ikke gå galt. Det kan være en god idé at få en hjælper med i projektet.

Få startet godt ved at lave en solid og ikke mindst lige sokkel, så går resten næsten af sig selv. Underskabene monteres på soklen eller stillebenene og dernæst monteres bordpladen. Slut af med af hænge overskabe på væggen og monter alt øvrigt tilbehør. Vi har vedlagt en samle- og monteringsvejledning i hvert skab og skuffepakke, og her skal du blot følge anvisningen, så kan det ikke gå galt.

Som med så mange andre gør-det-sev opgaver bliver resultatet altid mere tilfredsstillende, hvis du har det rette værktøj ved hånden. Vi anbefaler, at du som minimum har en bore/skruemaskine med de rette bits og bor, skruer og plugs, der passer til netop din vægs beskaffenhed, et godt vaterpas, et målebånd, hammer og en afkortersav.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til processen.

Lad os samle dine skabe – den nemmeste løsning

Vil du spare tid, når du står over for et køkkenprojekt, så lad vores montageafdeling samle dine skabe på vores fabrik. Det koster et tillæg pr. skab, men til gengæld er det en smal sag at montere dine skabe, når udgangspunktet ikke er flade papkasser, men færdige skabe.

Du kan altid vælge, at vi skal samle skabene for dig på den enkelte vare, før du lægger den i kurven.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven