Samling af køkkenskabe

Skal vi samle dine skabe,
eller vil du hellere gøre det selv?

At udskifte køkken kan være en udfordrende og tidskrævende proces. Derfor er det vigtigt at komme godt fra start – både i forhold til processen med bestillingen af din ordre, men også når du kommer til monteringen af dit nye køkken

Vælg den rigtige løsning for dig. Det kan betyde både en besparelse både på tid og penge, alt afhængig af hvilken løsning der passer bedst til dit behov.

Lad os samle dine skabe – den nemmeste løsning

Vil du spare tid, når du står over for et køkkenprojekt, så lad vores montageafdeling samle dine skabe på vores fabrik. Det koster et tillæg pr. skab, men til gengæld er det en smal sag at montere dine skabe, når udgangspunktet ikke er flade papkasser, men færdige skabe. Det betyder at du har bedre tid til at forberede rummet før du skal til at montere. Herudover kvalitetssikrer du dine skabe, da de er samlet af fagfolk på fabrikken, og derfor får du ingen overraskelser, når du skal til at montere dem.

Hvis du har hyret en håndværker til at lave monteringsarbejdet for dig, kan det være, du går med overvejelser omkring at håndværkeren skal samle dine skabe, men det vil ikke spare dig penge i sidste ende, når håndværkerens løn er betalt. Vores rutinerede montage-team gør det effektivt og billigt i forhold til en håndværker, der står med vores produkter i hånden for første gang. Til gengæld er det en rigtig god løsning at få en håndværker til at montere dit nye køkken med samlede skabe, hvis du ikke selv føler dig klædt på til sådan et gør-det-selv projekt.

Du kan altid vælge, at vi skal samle skabene for dig på den enkelte vare, før du lægger den i kurven, når du selv handler på webshoppen.

Saml skabene selv – den billigste løsning

Det er klart den billigste løsning, hvis du selv kan samle dine skabe og montere dit køkken. Har du hænderne skruet nogenlunde rigtigt på, og har du det rette værktøj, er det ikke det store problem selv at samle dine nye køkkenskabe. Vores produkter er produceret til gør-det-selv projekter, så hvis du har gå-på-modet, kan du sagtens få et lækkert kvalitetskøkken for billige penge. Vi vedlægger en samle- og monteringsvejledning til alle produkter, hvor det er relevant, og her skal du blot følge anvisningen. Det kan dog være en god idé at få en hjælper med i projektet, da nogle elementer i et køkken er store og tunge at stå alene med.

For nogle er den rette løsning at købe skabe i fladpak, og selv samle skabene, og derefter få en professionel håndværker til at montere køkkenet. Det er også en rigtig god løsning, som vi anbefaler alle, som ikke har mod på at stå alene med projektet.

KONTAKT
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven