Køkkenskabslåger

Køkkenskabslåger - størrelser og specialmål

Vil du udskifte dine køkkenskabslåger og skuffefronter er der et par steps du skal igennem for at finde frem til den løsning der passer dig. Først og fremmest skal du måle de skabslåger op du allerede har, og finde ud af om størrelserne er tilgængelige. Vi lagerfører køkkenlåger i rigtig mange størrelser, og har som regel de lågemål der efterspørges, men skulle du have et lågemål du ikke umiddelbart kan finde i vores sortiment, så fortvivl ikke, for de fleste lågetyper kan vi enten producere på specialmål eller også tager vi en større låge og skærer ned til den størrelse låge du netop skal bruge.

Har du ikke selv mod på at opmåle alle dine låger og skuffefronter, kan du bestille os til at lave en opmåling. Vi arbejder sammen med håndværkere over hele landet der kan måle køkkenskabslågerne korrekt op, og selvsamme håndværkere kan endda forestå monteringen af fronterne hvis du ønsker det. Montage kan laves enten efter fast pris eller afregnet pr. Time.

Modeltype & Stilretninger

Når du har styr på køkkenskabslågernes størrelser, er det tid til at finde ud af hvilken modeltype og stilretning du ønsker. Hermed menes der om du f.eks. ønsker en nostalgisk landstil med udskæringer i lågen og hyggelige sprosser i vitrineskabene. Det kan også være du gerne vil have en mere stringent stil med køkkenskabslåger uden greb, hvor der enten er udfræst gribelister, eller hvor der er valgt skuffer og hængsler med det populære TIP-ON system hvor lågen og skuffen popper ud efter efter et let tryk. Ønsker du skuffer med TIP-ON, skal du kontakte os på info@kitchn.dk eller på tlf. 97430500, og så vil vi lave et tilbud seperat på dette.

Sidst men ikke mindst er den helt glatte låge altid populær og selvsagt tidløs i det rette køkkenmiljø. En glat køkkenskabslåge kan kombineres med et stort og flot greb hvis man f.eks. vil nedtone et billigt lågevalg, men man kan også montere en låge med et slankt elegant greb hvis man ønsker at understrege et eksklusivt lågevalg. Er du i tvivl om hvilken modeltype der passer bedst hos dig, kan du altid kontakte os, og så vil vi rådgive dig.

Køkken eller bad i farver - mat eller højglans?

En af vores mest populære køkkenskabslåger, New York, fås i to udgaver - enten hvidmalet mat eller hvidmalet højglans. Begge lågetyper er malet med den utroligt stærke malingtype, polyurethan lak, som også bruges til at male f.eks. biler med. Dette gør selvsagt køkkenskabslågen modstandsdygtig overfor stort set alt hvad den kan komme i kontakt med i køkkenet. Udover den hvide farve i mat og højglans kan New York lågen også bestilles i syv friske modefarver, dog mod en merpris og med en lidt længere leveringstid. En malet front kan være med til at skabe liv i køkkenet, og kan skabe kontraster hvor alt andet er hvidt. De malede fronter kan også bruges til at peppe et badeværelse eller måske et lidt kedeligt bryggers op med. Ønsker du at vide mere om farverne, skal du kontakte os på info@kitchn.dk

Køkkenskabslåger i eksklusive massive fronter - eg og valnød

Hos Kitchn.dk finder du også de eksklusive tremmefronter. Faktisk har vi patent på den elegante S-profil der er perfekt at gribe til når skuffen skal åbnes. Tremmerne er 20mm tykke, og påsat en klar akrylplade så monteringen er helt usynlig og elegant udført. De enkelte stave er nøje sorteret og udvalgt inden montering på akrylbaggrunden, så den færdige front står eksklusivt efter endt montage. Washington som modellen hedder, er ikke en billig front, men til gengæld er det en front du kan glæde dig over hver dag i mange år.

>> Bestil forskellige låger lige her <<


>> Bestil skabe med låger lige her <<

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven