Kolonial skuffeskab 2

Kolonial skuffeskab 2
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 1.453,00Antal
   På lager
Varenummer: USTHX2-
Underskab m. 2 høje skuffer

 • 2 stk. Blum skuffe H:348 mm
 • Skuffer inkl. fuldudtræk og softclose
 • Hvidt korpus/skab m. fuld kantning
 • Sargstykker foroven, forrest og bagerst
 • Skabshøjde 704 mm
 • Skabsdybde 580 mm (m. låger 600 mm)
 • Skabet kan vælges i 5 bredder
 • Skabet lagerføres

  SE MODELTYPER HER!

  Vi mener at..
  Super praktisk skuffeskab med god plads, også til de lidt højere køkkenting og kolonialprodukter. Skabet er udstyret med kvalitets-skuffer der bærer op til 30 kg. pr. skuffe, og der er selvfølgelig både fuldudtræk og softluk på skufferne. Overvej at tilkøbe indretningsdele eller gummimåtter så alt i skuffen står godt fast ved åbning og lukning.

 • Mest populære
  Andre har også købt
  Kolonial skuffeskab 3
  Kolonial skuffeskab 3
  DKK 1.862,00
  Skuffeskab
  Skuffeskab
  DKK 2.212,00
  704 mm Tilpasning til underskab
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven