Komplette løsninger til køkken, bad og garderobe

Vælg den rigtige indretning

Fornyelse af hjemmet er noget, der gerne skal holde i mange år. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige indretning og det rigtige design første gang. Er du i tvivl om, hvordan du indretter dine rum optimalt?

1. Start med at klarlægge dine ønsker og behov til de enkelte rum og hent inspiration i diverse magasiner, køkkenbutikker og på nettet. Find ideer til elementer, tilbehør og indretninger og skriv alle dine ønsker ned. Du kan altid sortere i dem senere.

2. Når du har klarlagt dine ønsker, kan du starte din planlægning. Mål rummet op og tegn en målfast skitse.

3: Du er nu klar til at indrette rummet. Find de elementer frem, som du har skrevet på din ønskeliste og tegn dem på din skitse eller i et tegneprogram. Her kan du finde ud af, hvad du reelt har plads til og hvordan du kan indrette dig, så det passer til dine behov. Søger du hjælp til at tegne dine ønsker ind og få dit rum planlagt optimalt i forhold til dine ønsker og behov, så kontakt en køkkenkonsulent, der kan tegne projektet for dig.

Gratis indretningsforslag

Hos Kitchn.dk er det både gratis og uforpligtende at få tilsendt et indretningsforslag. Send dine mål og ønsker til vores konsulenter - så sender de et gratis forslag til dig inden for 24 timer på hverdage. Uanset om det er et lille gæstetoilet eller et helt hus, du skal renovere, så kan vores konsulenter hjælpe dig med gode ideer og forslag til din indretning ud fra dine ønsker og behov.

Du kan også tegne dit projekt i vores online tegneprogram. Send det igennem til vores konsulenter, og de vil arbejde videre på tegningen og sende gratis tegning og tilbud til dig på projektet.

Få en gratis tegning af dit projekt.

Anbefalinger til indretning af:


Køkken

Når du skal have nyt køkken, er der mange muligheder for hvor omfattende din renovering kan blive. Det kan være en fordel at overveje følgende:

 • Hvor stort et budget har du til rådighed til dit nye køkken?
 • Hvor stor skal renoveringen være? Skal du have nye gulve, loft og installationer?
 • Skal dit køkken fornyes, men med de eksisterende installationer?
 • Skal du have helt nyt eller skal du bevare eksisterende elementer eller bordplade?

  Skal du den helt store renovering igennem, skal du huske at overveje, hvilke krav du har til din dagligdag i dit køkken. Laver du meget mad? Skal der være læseplads til børnene? Skal der være spiseplads i køkkenet? Er I mange der laver mad på en gang? Eller spiser du oftest ude?

  Når du har styr på, hvilke behov du har i dit køkken, er det vigtigt at få tænkt de forskellige arbejdsstationer ind i køkkenet, så det er let at arbejde og kommer rundt mellem de forskellige stationer. Sørg for at du nemt kan navigere mellem vask, køleskab og ovn/kogeplade, da du ofte skal navigere rundt mellem disse 3-4 områder. Her vil en køkkenkonsulent til enhver tid kunne vejlede dig, så sørg endelig for at trække på den viden de har, når du får tegnet dit nye køkken.

  Hvis du ikke starter helt forfra med at designe dit køkken men skal bruge de eksisterende elementer, kan du nemt og billigt opgradere dit køkken. Nye låger, greb og evt. borplade gør meget for udseendet og kan ændre udtrykket fuldstændig.

  Du kan også gøre dit køkken mere brugervenligt ved at sætte nye skuffer - eller flere skuffer - i dit eksisterende køkken. De nye udtræk i dag kan uden problemer holde til, at du opbevarer dit service og madvarer i skufferne. Med fuldudtræk kan du se hele indholdet i din skuffe, så du ved præcis hvor dine ting er og let kan komme til dem. Der findes også andre former for udtræk, man kan sætte  i et eksisterende køkken, som kan lette det daglige arbejde i køkkenet. Her kan eksempelvis nævnes et apoteker udtræk, hvor man kan trække hele skabets indhold ud af skabet.

  Sammen med overvejelserne omkring køkkenets funktion er det også vigtigt at tage stilling til, hvilke materialer der skal til for at det hele går op i en højere enhed. Her kommer budgettet i spil igen, og her er det en stor fordel at oplyse sin køkkenkonsulent om budgettet, samt hvilke krav køkkenet skal kunne opfylde. Så kan køkkenkonsulenten bedst muligt vejlede dig i, hvilke materialer der har de bedste egenskaber i forhold til dit budget og dine ønsker.

 • Bad

  Når du skal have nye badmøbler, er der flere valg du skal træffe, som som er vigtigt for den daglige anvendelse og som kan påvirke prisen ret kraftigt. Som en start kan du vælge, om du vil have låger eller skuffer i dit badmiljø. Med skuffer får du større overskuelighed og nem adgang til dine ting - men det er en lidt dyrere løsning end låger.

  Når du skal vælge bordplade til dit badmiljø er der  flere ting du skal være opmærksom på. Hvis du vælger, at der skal gavle på dit badmøbel, eller hvis vasken skal  placeres til den ene side,  skal du have lavet en specialbordplade. Her får du vasken præcist i de mål og med den placering, du ønsker, og du kan samtidig sammensætte materialer,  farver og vaskemodel efter din ønsker.  Prisen er oftest højere ved en speciallavet vask end en standard bordplade.

  Hvis du ønsker at få integrerede frisider på dit møbel, bliver bredden på badmøblet ikke større, og du kan anvende en standard bordplade med integreret vask.  Her er vasken centreret og der er lavet hul til bl. batteriet. Disse løsninger er ofte ret billige og har en kort leveringstid, hvor de special lavede vaske  kan have en leveringstid på ca. 2-4 uger.

  Hvide vaske er ofte lettere at holde rene end sorte vaske - specielt hvis der er meget kalk i vandet, hvor du bor. Udformningen på vasken kan også være en fordel at overveje. Hvor dyb skal den være og løber vandet naturligt ned i afløbet? I meget firkantede vaske kan der nemt komme til at ligge beskidt vand i hjørnerne.

  En anden ting, der er vigtig ved indretning af dit badeværelse, er belysningen. Sørg for godt med lys både i loft og ved spejlet, så du har det optimale arbejdslys. Hvis du skal kunne se dig selv i spejlet ved barbering eller når der skal lægges make-up, er det vigtigt at der er lys nok i området ved spejlet. Her er der i dag flere forskellige løsninger. Man kan købe små lamper, som både kan monteres på væggen over spejlet eller monteres på spejl kanten. Der er også mulighed for et spejl med lysfelter, hvor lyset er en integreret del af spejlet. Det giver ideel arbejdsbelysning til den daglige pleje. Her er det en fordel at investere lidt flere penge, og så vælge  et spejl med Led-lys i stedet for de gamle halogener, da levetiden på LED er 6 gange så lang som ved andre lyskilder.  

  Bryggers

  For de fleste er bryggerset den del af huset, hvor der virkelig skal tænkes over praktikken. Det er her vi selv og børnene oftest forlader huset om morgenen og kommer hjem om eftermiddagen. Det er her, det skal være let at komme til sko og overtøj. Man kan med fordel tænke en sidde plads ind oven på et skuffe-element, hvor børnene  kan lægge deres fodtøj, handsker eller vanter, når de kommer hjem.

  Det er også i bryggerset, man ofte skal kunne ordne vasketøj; herunder vaske, tørre, evt. lægge tøjet sammen og opbevare det snavsede tøj.  Så det er værd at overveje, hvad du ønsker, der skal være plads til i dit bryggers:

 • Skal der være bordplads? og hvor meget?
 • Skal der være en vask til alt det grove, som at vaske mudder af fodbolstøvler og rense maling af pensler?
 • Skal vaskemaskine og tørretumbler stå i bryggerset? Og er der mulighed for i indretningen, at de kan hæves op i højden for en bedre arbejds-højde?
 • Er der mulighed for opbevaring af overtøj, sko og diverse tilbehør som handsker og huer?
 • Er der plads til opbevaring af vaskepulver og rengøringsartikler, og kan der eventuel være plads til vasketøjskurve i skabene, som der i bryggersløsningen på billedet her?

 • Garderobe

  Uanset om du har et ganske almindeligt soveværelse eller et walk-in skab, har de fleste af os brug for god opbevaring i vores garderobe. Her skal der være plads til kjoler og skjorte, som helst skal hænge på bøjler. Herudover skal der være hyldeplads til trøjer og t-shirts. Når det kommer til opbevaring af undertøj og strømper, er det en fordel med skuffer, der giver et super overblik og god inddeling.

  Har du ekstra højt til loftet kan du overveje, om du ønsker ekstra høje skabe, eller om der er mulighed for at bygge topskabe oven på højskabene for at udnytte lofthøjde.

  Nogen gange giver det mere mening at indrette sin garderobe med skydedøre, da man herved sparer plads til at skulle kunne åbne låger ud i rummet på skabe. Herudover kan du få skydedøre helt op til 2,50 m i højden, der giver store glatte overflader, som er tilpasset efter rummet.

  Som indmad i en skydedørsgarderobe kan du både anvende almindelige højskabe med 16 mm korpus eller købe det kraftige indmad på 22 mm. Når man skal indrette skydedørsgarderobe er det en rigtig god ide at have en køkkenkonsulent  med på råd, da det er vigtigt at tage hensyn til, at der skal være adgang til opbevaringen bag lågerne og at eventuelle udtræk kan trækkes ud for samlingerne på lågerne.

  En skydedørsgarderobe er en større investering end almindelige højskabe, til gengæld får man ofte en bedre udnyttelse af pladsen i rummet.

  Dansk kvalitet til skarpe priser

  Pris og kvalitet følger normalt hinanden tæt - men hos Kitchn.dk behøver det ikke koste en formue at renovere dit hjem med danskproducerede kvalitetsprodukter. Det kan dog være svært at gennemskue, hvor meget du egentlig kan få for pengene, når du skal have nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe.

  Men hvorfor skal det egentlig være svært at gennemskue priserne? Hos Kitchn.dk mener vi, at det er vigtigt med gennemsigtige priser, så du kan se præcis, hvad du få for dine penge. Du kan finde eksempler på køkkener i forskellige prisgrupper her og få inspiration til dit projekt.

  Uanset projektets størrelse, så er vi med dig hele vejen. Det er en stor beslutning at købe et nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe, og derfor hjælper vores konsulenter gerne med at sikre, at du er klædt på til at træffe de rigtige beslutninger, og at der bliver taget højde for alt i processen. De sidder klar til at hjælpe med alt fra vejledning til tegning og tilbud, så du kan få dine drømme opfyldt.

  Kontakt vores erfarne konsulenter

  Hos Kitchn.dk er vi specialister i online salg - og det gælder uanset om det er et lille gæstetoilet eller et helt hus, der skal renoveres. Vores garantier og services er lige så ambitiøse som hos de fysiske køkkenbutikker, hvis endda ikke bedre.

  Når du handler hos Kitchn.dk får du:
  - tegning, plantegning og tilbud inden for 24 timer på hverdage
  - en lav vejl. pris, da der ikke er udgifter til butikker
  - 30 års garanti på skabe, skuffer, låger og hængsler.
  - gratis fragt ved køb over 2.000 kr.
  - betaling med betalingskort (ekstra sikkerhed)
  - pengene hæves først når varerne afsendes fra fabrikken.
  - hurtig levering

  Vil du gerne have hjælp til dit projekt? Kontakt vores erfarne konsulenter, der sidder klar til at hjælpe netop dig:

  Mail: info@kitchn.dk
  Telefon: 97 43 05 00

  Du er også velkommen til at kigge forbi et af vores showrooms.

  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven