Bliv kontaktet..

Eller kontakt os.


 • Skriv en mail til os: info@kitchn.dk
 • Ring til os på tlf: 97430500
 • Chat med os via boblen
 • Besøg et showroom

  Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


 • Hos Kitchn er vi altid klar til en dialog omkring dine ønsker. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at give vores kunder den absolut bedste service og rådgivning i branchen. Derfor er vi erfarne fagfolk som ved hvad vi har med at gøre og kan derfor give dig kompetent sparring i dine valg af produkter...!
  OM KITCHN.DK

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven