Bliv kontaktet..

Eller kontakt os.


 • Skriv en mail til os: info@kitchn.dk
 • Ring til os på tlf: 97430500
 • Chat med os via boblen
 • Besøg et showroom

  Eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


 • Hos Kitchn er vi altid klar til en dialog omkring dine ønsker. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at give vores kunder den absolut bedste service og rådgivning i branchen. Derfor er vi erfarne fagfolk som ved hvad vi har med at gøre og kan derfor give dig kompetent sparring i dine valg af produkter...!
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven