Kundecase:
Funktionelt, sort bryggers

Der var kaos i det lille bryggers, inden der blev taget hånd om indretningen. Der var mere tale om et værksted end et egentlig bryggers, og da det blev besluttet at tage tyren ved hornene, var der kun en vej - og det var fremad!

Bagom projektet

Vejen fra idé til virkelighed byder på masser af overvejelser, som alle har afgørende betydning for slutresultatet. Vi dykker ned i bryggersprojektets udgangspunkt og de beslutninger, der blev truffet undervejs.

Rummets materialer

Før start var der i rummet et rosa klinkegulv og væggene stod mere eller mindre i rå tilstand, så der skulle mures og spartles til den helt store guldmedalje.

Der var enkelte skabe i noget slidt lyst træ og med alt for lidt plads, så ønsket om mere skabsplads var helt klart. Alle kvadratmeter skulle findes og bruges for at få plads til så mange skabe som muligt. For at få plads til det hele og gerne lidt til.

Sammenlægning af rum

Efter flere overvejelser blev der endelig enighed om at inddrage et lille værelse, der lå op imod bryggerset - og som alligevel ikke rigtigt tjente noget formål. Ergo, en murstensvæg skulle væltes, og dermed ville der være gode kvadratmeter tilgængelige, der hvor der var mest brug for dem. Det blev også overvejet, hvordan strøm og kontakter skulle placeres, da man lige så godt kunne fræse ud til velplacerede udtag i samme ombæring.

Fra kaos til færdigt bryggers

Så gik det lille bryggers fra total kaos til totalt i orden. Vaskemaskine og tørretumbler er kommet ned under bordpladen, så den fine nye bordplade kan bruges, præcis som det var tænkt. Det ønskede overskab hænger også fint på væggen, hvor tørretumbleren stod - blot uden at spolere bordpladsen.

Rummet har fået et fint antracit-sort klinkegulv og et lækkert designtapet med birketræs-lignende konturer. Og så kom der da lige smæk for skillingen med den gule indgangsdør. Træloftet er blevet malet hvidt, og rummet er kommet til at se meget større ud!

Den gule hoveddør er en flot kontrast til de sorte elementer, det mørke gulv og den sorte vaskemaskine og tørretumbler. Den gule farver gør rummet friskt, lækkert og indbydende.

Familien har valgt låger i sort Cleveland, som er en slagfast, sort låge i 19 mm tykkelse med struktur. Lækre stålgreb og en bordplade i ren, hvid højtrykslaminat fuldender looket.

Synlig og usynlig garderobe

Til højre på bordpladen er der lavet en praktisk underlimet vask, som nærmest er uundværlig i et aktivt bryggers. Hvem sætter ikke pris på at kunne vaske sine fingre i et bryggers når man har rodet med cyklen, eller når den friske fisk skal renses efter fisketuren. Yderst til højre for bordpladen er alle installationer gemt pænt af vejen i højskabet, og det dobbelte skab rummer plads til overtøjet der ikke lige bliver brugt hver dag.

Det overtøj, der bliver brugt dagligt, har sin plads på den super smarte og knaldgule stumtjener, der meget elegant bryder det mørke gulv og de sorte skabe. Den gule stumtjener hiver igen opmærksomheden hen på den smarte gule hoveddør. Lækkert for øjet, praktisk i det daglige.

Det nye bryggersområde

Sådan kom det ekstra rum til at se ud efter sammenlægningen. Som om det altid havde været der! Der er blevet plads til to store højskabe med god plads til opbevaring af alverdens ting, og lige over for blev der oven i købet plads til vip-ud skoreoler, så skoene kom væk fra gulvet.

Det flotte tapet med birketræerne tager sig også her flot ud på endevæggen og er med til at give rummet noget dybde. Lækkert og gennemtænkt.
MODIGE VALG
Sort og gul er markante farver, der sammen giver et modigt bryggers med masser af personlghed.
PRAKTISK OPBEVARING
Bryggerset har primært skabe frem for knager, hvilket giver mindre rod.
MASSER AF PLADS
Ved at inddrage et lille værelse i bryggerset fik familien al den plads, de kunne ønske sig.
FLOTTE STÅLGREB
De flotte, lange stålgreb er lette at få fat i for store som små, og de giver samtidig et strømlinet look i bryggerset.
Drømmer du om et nyt bryggers?
Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.

Mere inspiration

Se bryggerset: Cleveland til den aktive familie
Vejledning: Rengøring af låger
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Få tegnet dit projekt
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*