Kundecase:
Stilrent, hvidt køkken

Ved Kitchn.dk elsker vi udfordringer, og da denne kunde valgte at involvere os i en gennemgribende renovering af køkken/alrum, var det med en klar vision for, hvordan det endelig resultat skulle blive. Enkelt, stilrent og hvidt køkken, som efterfølgende er indrettet med elegante, sorte detaljer.

Bagom projektet

Da køkkenet her skulle designes og tegnes, blev det gjort ad flere omgange med løbende sparring mellem kunden og Kitchn.dk. Det gode samarbejde gav pote og førte til en virkelig funktionelt og æstetisk løsning, hvor det hvide køkken brydes af elegante, sorte detaljer.

Ønsker til rummet

Kunden havde et klart ønske om et gennemgået tema med grebsfrie fronter holdt i hvidt samt fokus på mange praktiske løsninger gemt i skabe og skuffer. Dette har medført, at der er indsat U-dock i nogle skuffer til strøm og USB stik, samt at der er monteret Orgaline i mange af de andre skuffer. Hele rummet er holdt i hvid som det gennemgående tema. Fra den tynde bordplade i 12 mm. kompaktlaminat til den grebsløse Boston låge, som er valgt til alle låger i rummet - også til skabene på væggen og den svævende skænk ved spisepladsen. I bordpladen er der indsat en sort vask med sort armatur som kontrast til resten af køkkenet. Sammen med de mørke hvidevarerne giver det et modspil til det hvide i rummet og bryder det meget lyse indtryk.

"Hos os bliver man sendt i køleskabet, når man er tørstig"

“Hos os bliver man sendt i køleskabet, når man er tørstig – der er bare lidt sjovere i sådan et køleskab”, siger ejeren af huset og peger på vinkøleren, som er integreret i ø´en - side om side med de to siddepladser, der også er blevet plads til i køkken ø´en. Begge dele er med til at gøre køkkenet til samlingspunktet i huset, hvor dagligdagens gøremål flyder forbi.

Gennemtænkt køkkenløsning med fokus på detaljerne

Der er taget højde for alle detaljerne i dette rum - lige fra sammenhæng mellem elementer og farver til lys og placeringer.

Elementerne i ø-sektionen er holdt i 3-skuffe look, så hele rummet får et ensartet udtryk. Opvaskemaskine og køleskab er integreret i køkkenet bag Boston fronterne, så der ikke er nogen brudte linjer i rummet. Derudover har kunden valgt at installere spot i loftet, for at skabe det perfekte minimalistiske udtryk samtidig med at det giver rummet det bedst mulige lys.

Skabsvæggen er opbygget med slimline korpus monteret med Boston grebsfri låger, som matcher resten af rummet og giver en sammenhængen stil. Med slimline korpus bliver den samlede dybde på skabene 32 cm inkl. låge, hvilket har givet den optimale afstand mellem ø'en og skabene.

Det færdige resultat er et rum, som er velintegreret i hele huset. Et samlingspunkt for hele familien, hvor det er tydeligt, at stilen er holdt hele vejen igennem rummet. Vi synes rigtig godt om slutresultatet og er glade for at have været involveret i projektet fra ide til leverance.
HVID VINDER ALTID
Et hvidt køkken er en sikker vinder. Man bliver ikke træt af at kigge på det, og det er let at ændre udtrykket ved at ændre på detaljer.
MASSER AF SKABSPLADS
Den store højskabsvæg giver masser af opbevaringsplads.
SORTE DETALJER
Vask og armatur i antracit giver køkkenet kant og et moderne touch.
SMUKKE GREBSSPOR
Løsningen med indfræsede greb i lågerne giver køkkenet et enkelt udtryk.
Drømmer du om et nyt bryggers?
Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Få tegnet dit projekt
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*