Kundeprojekter

Hos Kitchn.dk elsker vi, når vores kunder gerne vil vise deres færdige projektet frem. Det er altid rart at komme ud og se vores produkter monteret, og at se hvordan tankerne fra tilbudsprocessen er blevet ført ud i livet.

Nedenfor finder du en række kundecases, som vi har fået lov til at at dele med dig. Spændende projekter, der er gået fra tegning og tilbud til færdige resultater - alle tegnet og designet ud fra kundernes ønsker og behov.  

Vi takker de involverede kunder for at give os lov til at kommer forbi og se netop deres projekter.


Skulle du blive inspireret at nogle af nedenstående løsninger - eller har du et projekt, du gerne vil dele med os, er du altid velkommen til at kontakte vores konsulter på info@kitchn.dk eller på tlf. 97 43 05 00.  Du kan også få en gratis tegning på netop dit projekt eller se hele vores inspirationsunivers.FAMILIEKØKKEN I NYT HUS

2018
Vi blev kontaktet af en familie som var i gang med at bygge et nyt hus, og ønskede tegning og tilbud på køkken og bad.

Familien ønskede et stort køkken med meget opbevaring, samt god plads til både familien og gæster. Løsningen blev et lyst og lækkert køkken med hvide lakerede New York fronter og Washington hvidolierede massive egetræsfronter.

Du kan læse mere om processen og se billeder her.


OMBYGNING AF KØKKEN DESIGNET TIL HVERDAGEN

2018
Denne kunde tog kontakt til os med et ønske om at forvandle sit køkken til en lys og åben løsning med kontraster. Resultatet blev en flot åben køkkenløsning med ø, der giver ekstra opbevaringsplads og ekstra bred bordplade. De mørke og lyse farver er kombineret i køkkenet med hvide Chicago fronter, Cleveland sort tilbehør samt alu sokkel.

Se projektet her: https://www.kitchn.dk/ombygning-af-...FRA VINDER TIL VIRKELIGHED

2018
I februar 2018 kørte vi på Facebook og i magasinet Vores Villa en konkurrence, hvor vi opfordrede vores kunder til at tænke kreativt. Udfordringen lød på: ”Brug vores produkter kreativt”- og send dit/dine forslag ind til os på vores Facebook-side. Og man må sige, at vores vinder tænkte kreativt - og lavede en super flot præsentation af projektet.

Resultatet blev en flot KreaKontoJungle, som er perfekt til både børn og voksne.  Et sted til både arbejde, lektier, tegninger. kreative udfoldelser, højtlæsning og hygge.

Se her, hvordan projektet gik FRA VINDER TIL VIRKELIGHED


FRA GENNEMGANGSRUM TIL FUNKTIONELT MULTIRUM

2018
Det kan være svært at indrette et gennemgangsrum optimalt, så pladsen bliver udnyttet bedst muligt, og det bliver derfor ofte et rum med mange spildte kvadratmeter.

Denne kunde henvendte sig med ønsket om at få udnyttet sit gennemgangsrum i kælderen mellem soveværelse og trappeopgang på den bedst mulige måde. De ønskede at få mere opbevaringsplads, bordplads til at ordne vasketøj, og evt. plads til et puslebord på sigt.

Se det flotte resultat her: https://www.kitchn.dk/fra-gennemgan...ELEGANT OMBYGNING GENNEMFØRT MED STILSIKKER HÅND

2017
Ved Kitchn.dk elsker vi udfordringer, og da denne kunde valgte at involverer os i en gennemgribende renovering af køkken/alrum – var det med en klar vision for hvordan det endelig resultat skulle fungere.

Undervejs blev der sparret frem og tilbage utallige gange og vi fik lov til at lave VR renderinger af projektet da de forskellige løsninger var blevet valgt.

Resultatet taler for sig selv og er en super gennemført renovering af køkken/alrummet, hvor alle elementer stiller godt samme.Læs historien og se både VR renderinger og billeder af det færdige projekt HER


PROJEKT: DRØMMEKØKKEN MED PERSONLIGT TOUCH

2017
Hos Kitchn.dk elsker vi at være med til at skabe drømmeløsninger til vores kunder. Vi har været på besøg hos en af vores kunder, der har fået et elegant køkken i hvid højglans med et helt personligt touch.  

Det er en stor beslutning at købe nyt køkken, og hos denne kunde tog det også 3 år fra de første samtaler om nyt køkken til det endelige resultat stod færdigt.

Hos Kitchn.dk fandt kunden et fleksibelt koncept, der blev den helt rigtige base. Det var spændende at få lov til at være en del af projektet, og vi siger tak for både billederne og jeres historie.

Læs historien her


HJEMME HOS - BRYGGERS FRA KAOS TIL PORTLAND

2016
Der var kaos i det lille bryggers, inden der blev taget hånd om indretningen. Der var mere tale om et værksted end et egentlig bryggers, og da det blev besluttet at tage tyren ved hornene, var der kun en vej - og det var fremad!

Se cases her Fra kaos til sort bryggers


HJEMME HOS - ET HELT NYT LOOK

2016
Dette hjem gennemgik en total forvandling, hvor både køkken, bad, bryggers og garderobe skulle skiftes ud. Den tunge og mørke 70’er indretning blev skiftet ud med en lys og åben løsning, der giver rummene mere liv samt en fornemmelse af at værre større.

Se hele forvandlingen her: https://www.kitchn.dk/hjemme-hos-et...

HJEMME HOS - PROJEKT FORNYELSE

2016
Nogle projekter er mere omfattende end andre. Denne familie overtog huset efter et ældre ægtepar, som havde boet en stor del af deres liv i netop dette hus.

Familien ønskede at få et lyst og indbydende hjem med åbne arealer og en rød tråd gennem alle rummene. Derudover var der et stort fokus på, at elementerne skulle være slidstærke og børnevenlige, så det kunne holde til hverdagens slid i en familie med små børn.

Se den store forvandling her: PROJEKT FORNYELSE


HJEMME HOS – LYST OG LÆKKERT KØKKEN

2016
Familien har fået nye behov i køkkenet og har derfor besluttet at forny det– og der er mange ønsker til det nye.

Resultatet af renoveringen blev et lyst og lækkert køkken med grebsfrie Boston fronter. Der er primært brugt skuffesektioner, der giver et godt overblik over indholdet i køkkenet. Derudover har familien valgt at fjerne alle overskabe for at få et lyst og åbent køkken.

Læs hele artiklen HER


HJEMME HOS - NYT KØKKEN MED LIV OG LYS

2016
Køkkener findes i mange forskellige former og farver. Hos denne kunde skulle det gamle 80'er U-køkken forvandles til et lyst og moderne samtale-køkken.

Resultatet blev et lyst og lækkert køkken-alrum, hvor alle elementerne er med til at give en flot helhed i rummet. De lyse fronter trækker lyset ind i rummet, og de elegante spot i loftet giver et lækkert arbejdslys.

Se mere her: https://www.kitchn.dk/hjemme-hos-ny...
DET SIGER KUNDERNE OM OS:


KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven