Kundeprojekter:

Ved Kitchn.dk elsker vi når vores kunder gerne vil vise deres færdige projektet frem. Det er altid rart at komme ud og se vores produkter monteret, og at hvordan tankerne fra tilbudsprocessen er blevet ført ud i livet.

I de nedenstående afsnit kan de se vores kunde cases:

Vi takker de involverede kunder for at give os lov til at kommer forbi og se deres projekter.


Skulle du blive inspireret at nogle af nedenstående løsninger, er du altid ved kommer til at kontakter vores konsulter på info@kitchn.dk eller på tlf. 97 43 05 00.  ELEGANT OMBYGNING GENNEMFØRT MED STILSIKKER HÅND

Ved Kitchn.dk elsker vi udfordringer, og da denne kunde valgte at involverer os i en gennemgribende renovering af køkken/alrum – var det med en klar vision for hvordan det endelig resultat skulle fungere.

Undervejs blev der sparet frem og tilbage utallige gange og vi fik lov til at lave VR renderinger af projektet da de forskellige løsninger var blevet valgt.

Resultatet taler for sig selv og er en super gennemført renovering af køkken/alrummet, hvor alle elementer stiller godt samme.Læs historien og se både VR renderinger og billeder af det færdige projekt HER
HJEMME HOS - BRYGGERS FRA KAOS TIL PORTLAND

Der var kaos i det lille bryggers, inden der blev taget hånd om indretningen. Der var mere tale om et værksted end et egentlig bryggers, og da det blev besluttet at tage tyren ved hornene, var der kun en vej - og det var fremad!

Se cases her Fra kaos til sort bryggers

PROJEKT: DRØMMEKØKKEN MED PERSONLIGT TOUCH

Hos Kitchn.dk elsker vi at være med til at skabe drømmeløsninger til vores kunder. Vi har været på besøg hos en af vores kunder, der har fået et elegant køkken i hvid højglans med et helt personligt touch.  

Det er en stor beslutning at købe nyt køkken, og hos denne kunde tog det også 3 år fra de første samtaler om nyt køkken til det endelige resultat stod færdigt.

Det var en proces med lange samtaler, flere besøg i køkkenbutikker/showrooms, konsulentbesøg, utallige tegninger og til sidst bestilling og levering fra flere forskellige leverandører i både ind- og udland.

Hos Kitchn.dk fandt kunden et fleksibelt koncept, der blev den helt rigtige base. Det var spændende at få lov til at være en del af projektet, og vi siger tak for både billederne og jeres historie.

Læs historien herOM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven