Laminatbordplader

Skal du have en god og billig bordplade til din bryggersløsning, så er en laminat bordpladestang et rigtig godt bud. Vores laminatbordplader er både slidstærke og nemme at rengøre.

Vores laminatbordplader er 4100 mm lange og 610 mm dybe.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Gode grunde til at vælge en laminatbordplade

Laminatbordpladen er vel nok den mest populære bordplade til køkken og bryggers i Danmark. Det er ikke så mærkeligt, for der er mange gode grunde til at vælge en bordplade i laminat. Først og fremmest er bordplader i laminat praktiske. Materialet er yderst slidstærkt og tåler alle hverdagens udfordringer. Dernæst er der masser af designmuligheder, for du kan vælge mellem et utal af varianter.

Hos Kitchn.dk tilbyder vi billige laminatbordplader i stilrigtige farver og mønstre, men valget er selvfølgelig op til dig. Vælg for eksempel en laminatbordplade i stilren hvid, råt betonlook, trælook eller granitlook, alt efter, hvad der passer bedst ind i dit hjem. Nogle laminatbordplader er helt glatte i overfladen, mens andre har struktur i forskellig grad.


Bordpladestang i lamiant eller skræddersyet bordplade?


Hos Kitchn kan du både vælge gør-det-selv-løsningen med en standard bordpladestang, som du selv tilpasser, eller du kan vælge en skræddersyet løsning.

Du kan købe bordpladestænger, som leveres direkte hjem til dig fra vores fabrik. Bordpladestængerne findes i mange designs og sortimentet bliver hele tiden opdateret, så de passer til tidens trends.  Med en længde på 4 m og 10 cm er der rig mulighed for at tilpasse laminatbordpladen til dit bryggers. Du kan med fordel montere en nedfældningsvask, så du har en grovvask som blandt andet kan bruges til rengøring af grøntsager og fodboldstøvler.  

Ønsker du en laminatbordplade på mål, kan du kontakte os på info@kitchn.dk med dine ønsker. Send os gerne en tegning med mål, dine ønsker til evt. underlimet vask og hvilken type laminat, du ønsker.


Bordplader fra egen fabrik i Tvis


Vi producerer selv bordpladerne på vores fabrik i Tvis i Midtjylland. Det betyder også, at vi kan imødekomme mange forskellige ønsker. Vil du gerne have en bordplade på mål med udfræsning til samlinger og eventuelt også en underlimetvask, så send os blot en skitse med mål og ønsker til info@kitchn.dk, så vender vi tilbage med et tilbud.

Læs mere: Skræddersyet bordplader med underlimet vask


Rengøring og vedligehold af bordplader i laminat


Vi anbefaler altid at du renser din bordplade godt i bund før du begynder at anvende den, derved sikre du dig at eventuelle rester fra produktionen renses væk.

Den daglige rengøring fortages med en klud med almindelig opvaskesæbe på, og efterfølgende med rent vand. Det er i langt de fleste tilfælde nok til at holde bordpladen ren og pæn i det daglige.

Hvis din bordplade begynder at blive mere modtagelig mod pletter, kan du købe vores laminatrens og få renset din bordplade i bund.   Rensen efterlader bordpladen frisk og flot. Det er vigtigt at bemærke at laminatrens ikke skal anvendes i den daglige rengøring.

Du bør ikke bruge skurepulver og lignende midler, der sliber, da de kan ridse bordpladen. Ætsende rengøringsmidler frarådes også.

Læs mere: Rengøring og vedligehold af bordplader
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*