LAVA badvask i hvid mat marmor - 62 cm

LAVA badvask i hvid mat marmor - 62 cm
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 1.315,00
Antal
   På lager
Varenummer: N0624048062
LAVA vask mat hvid støbt marmor

 • Bredde: 620 mm
 • Dybde: 480 mm
 • Passer til badunderskab
 • Hul til armatur
 • Bundventil og armatur medfølger ikke

  Denne badbordplade med integrereret vask er støbt marmor, hvilket vil sige, at den er produceret i beton, som er belagt med et slidlag bestående af 80% knust marmor blandet med 20% kunstmateriale. Resultatet er en ensartet og slidstærk overflade.
 • Relaterede varer
  Andre har også købt
  Lavt overskab bad
  Lavt overskab bad
  DKK 455,00
  Lavt vaskeskab bad
  Lavt vaskeskab bad
  DKK 679,00
  Lavt vaskeskab bad slimline
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven