Lavt vaskeskab bad m. skuffer

Lavt vaskeskab bad m. skuffer
Før musen henover billedet for at zoome
Lavt vaskeskab bad m. skuffer
Lavt vaskeskab bad m. skuffer
DKK 2.051,00Antal
   På lager
Varenummer: BVS57X2-
Lavt vaskeskab til bad

 • 1 stk. Blum skuffe H:252 mm
 • 1 stk. Blum skuffe H:316 mm
 • Øverste skuffe m. udskæring 260x260 mm
 • Skuffer inkl. fuldudtræk og soft-close
 • Hvidt korpus/skab m. fuld kantning
 • Indbygget skjult ophæng
 • Skabshøjde 576 mm
 • Skabsdybde 450 mm (m. fronter 470 mm)
 • Skabet lagerføres

  OBS: Der er ikke fuld top i skabet, men et træbagstykke samt metalafstivning forrest, så der er plads til vaskekummen ovenfra.

  Ønskes der også udskæring til vvs i den nederste skuffe kan dette tilkøbes, kontakt os for at høre nærmere.

  SE MODELTYPER HER!

  Vi mener at..
  Optimalt indrettet badunderskab til vask, med to store skuffer. Udskæring i lakeret metal i den øverste skuffe, så der er plads til vvs rør og afløb. Skabet og skufferne giver plads til det hele, endda lige under vasken. De lækre skuffer har både fuldt udtræk og softluk monteret som standard. Skabet kan monteres alene men bruges også sammen med andre underskabe i et badmiljø.

 • Mest populære
  Overskab bad
  Overskab bad DKK 497,00
  Lavt overskab bad
  Lavt overskab bad DKK 455,00
  Badsæt 120cm model 18-88
  Badsæt 120cm model 18-88 Før DKK 7.718,00
  DKK 5.170,00
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven