Madison hvidt landkøkken

Hyggeligt og stemningsfuldt landkøkken i serien Madison hvid. Vitrineskabene med lys i og de flotte topprofiler med udskæringer sætter prikken over i'et. Knopgrebene i antik-look tilføjer en følelse af vintage og de har praktisk størrelse, der gør det nemt for store og små at åbne skabe og skuffer.

Tankerne bag indretningen

Romantisk landkøkken med mat, hvid overflade. Fronterne er rengøringsvenlige og produceret uden samlinger. Nostalgien er gennemført med antik-sorte køkkengreb. Der er leget med alle de klassiske detaljer, der kendes fra landkøkkenet: blanding af låger og skuffer, hjørneskab, glasvitriner, bordskabe og toplister.

Opvaskemaskine og køleskab er integreret og skjult. Hjørneskabet indeholder en praktisk hjørnekarrusel med trådkurve. Skufferne er udstyret med indsatse, som giver overskuelighed og orden. Bordpladen er i praktisk og hygiejnisk laminat i lyst egelook. Den underlimede antracitgrå Silgranit vask kombineret med det nostalgiske køkkenarmatur fuldender køkkenet.
Kunne du tænke dig et romantisk køkken som dette?
Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.
LAMINAT BORDPLADE I EGE-TRÆLOOK
Laminat bordpladen i trælook giver køkkenet varme, samtidig er den vedligeholdelses fri og ændre ikke udseende med tiden.
STORT ANTIK KNOP GREB
Grebet er både pænt og praktisk, da det er ergonomisk designet, så det er nemt at få fat i og åbne skuffer og låger.
LÅGER MED UDSKÆRINGER
Madison er vores romantiske serie med smukke udskæringer. Den matte, glatte overflade sikrer at lågerne er nemme at rengøre.
PRODUCERET I MIDTJYLLAND
Alle køkkenskabe er produceret på vores fabrik i Aulum.
Relaterede køkkener
Hvid Oregon/Washington med Arena greb
Hyggeligt bykøkken med plads til hverdagen
Grå Plano med stilrene push-open
Stor køkkenø med underlimet stålvask
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Modtag inden for 24 timer