New York støvet grønt køkken

I det støvgrønne køkken er der masser af opbevaringsplads, både i de mange skuffer og skabe, men også i de åbne reoler. Det giver plads til de ting som anvendes ofte og spreder glæde, såsom kogebøger, yndlingsservice og krydderier.

Tankerne bag indretningen

Stort, moderne køkken hvor malede fronter er kombineret med åbne reoler, sokler og frisider i sandfarvet træstruktur. Her har pladsen virkelig været til stede for at skabe et overdådigt køkken. Der er lagt vægt på et stort funktionelt køkken, hvor der kan tilberedes mad i større mængder.

Der er et stort L-formet bordarrangement med underlimet stålvask. Bordpladen – som er fremstillet i 30 mm laminat – har dobbelt bredde ud mod opholds- og spise-afdelingen, hvorved der både er plads til at tilberede og anrette maden på det samme bord. Den 90 cm dybe niche på bagvæggen udgør en bred kogezone. Der er monteret jalousiskabe på bordpladen, så køkkenet hurtigt ser rent og ryddeligt ud efter brug – samtidigt med at alt er lige ved hånden.

Vekselvirkningen mellem åbne reoler og lukkede skuffer og skabe giver hele designet en lethed. I den brede højskabssektion er der fundet plads til indbygget kaffemaskine, pyrolyseovn samt kombiovn mellem de to integrerede køle- og fryseskabe.

Konsekvent er der brugt skuffesektioner med to dybe skuffer for at give flotte designmæssige linjer. Funktionaliteten er fortsat i top med en indvendig skuffe over den øverste dybe skuffe. De indvendige skuffer er monteret med praktiske gummigreb, som letter den daglige brug. Selve køkkenet er udstyret med 32 cm brede Neat greb, som både er elegante, praktiske og hygiejniske
Kunne du tænke dig at få et flot, moderne køkken som dette?
Kontakt os på info@kitchn.dk og få et uforpligtende tilbud.
LAKERET NEW YORK LÅGER
Lakerede låger har både en flot finish og er nemme at rengøre.
FÅ EKSTRA BORDPLADS
Med to rækker skabe i fuld dybde, får du en bordplade med ekstra meget plads.
INDRET MED ÅBNE REOLER
Med åbne reloler kan du skabe en mere personlig og moderne indretning.
DANSKPRODUCERET
Alle køkkenskabe er produceret på vores fabrik i Midtjylland.
Relaterede køkkener
Grå Plano med stilrene push-open
Stor køkkenø med underlimet stålvask
MODERNE SORT CLEVELAND KØKKEN MED ELEGANTE FORMIA GREB
TEGN DIT DRØMMEKØKKEN HER
Få tegnet dit projekt
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*