Nybyg med Kitchn.dk

Er du i gang med eller overvejer du at bygge dit eget hus? Så står du og din familie over for en stor udfordring og en rejse, som gerne skulle munde ud i et hjem designet med hjertet.

De første overvejelser

En af de mange store beslutninger er hvilken indretning, man vil have, og hvilke materialer, der skal anvendes i huset, så en stor post i et nybyggeri er valg af leverandør til køkken, bad, bryggers, garderober og opbevaring.

En af vores kerneværdier hos Kitchn.dk et at være gennemsigtige både i forhold til service og priser. Vi har skåret forhandler leddet væk, og kan derfor levere professionel rådgivning og kvalitetsprodukter med 30 års garanti til ekstra lave priser, da vi ikke har udgifter til store flotte butikker og personale. Derfor er du sikret ekstra meget for dine penge når du handler hos Kitchn.dk.

Er du i opstartsfasen, og har du endnu ikke lagt dig fast på, hvem du skal bygge med eller om du bygger selv, kan du lære mere om de forskellige muligheder og blive inspireret via Nybyggerbasen. Her kan du både finde byggegrunde, byggefirmaer og lære en masse om processen som nybygger.

Inspiration til dit nye hjem

Hos Kitchn.dk kan du ligesom alle andre steder få tegnet og beregnet et tilbud, så du kan finde den perfekte løsning til dit nye hjem. Den første del af processen ved valg af køkken, bad og garderobe til dit nye hjem handler om at finde ud af, hvilke behov du og din familie har, og hvordan de kan indfries med den plads, der er tilgængelig. Herefter er det vigtigt at finde ud af, hvilken stil man ønsker i det nye hjem.

Her er det en fordel at søge inspiration online, i magasiner, i butikker, hos venner og familie. Uanset hvor du finder din inspiration, er det oftest muligt for vores konsulenter at designe en løsning, der rammer den stil, I ønsker.

Det kan dog være svært at gennemskue, hvad de forskellige løsninger kan koste. Derfor har vi samlet eksempler på køkken, bad, og bryggers med priser, så I kan få en fornemmelse af, hvor meget I kan få for pengene ved at handle køkken på nettet.

Det er klart at en bordplade i materialer som massiv træ og sten eller en smart hvidevarepakke vil forøge prisen på et køkken betydeligt. Vores konsulenter vejleder jer gerne i jeres valg og finder sammen med jer den bedste løsning til Jeres budget.

Få en skræddersyet løsning

Hos Kitchn.dk er vi eksperter i at sælge køkken online via de digitale hjælpemidler, som er tilgængelige i dag. Derfor ser vi en efterspørgsel efter vores løsning, hvor du kan sidde i ro og mag derhjemme og tage vigtige beslutninger i stedet for at stresse rundt i flere køkkenbutikker både i og uden for arbejdstid.

Hos Kitchn.dk kan du som nævnt søge inspiration i vores inspirationsunivers, besøge et af vores showrooms og se materialerne, eller bestille en prøvelåge, så du kan se og sammenligne materialerne hjemme hos dig selv. Når du er klar kan du kontakte vores konsulenter og få tilsendt gratis tegning og tilbud, som du kan se på, når du har tid.

Herefter tilrettes tilbuddet sammen med køkkenkonsulenterne så løsningen bliver helt perfekt til dit nye hus.

Du kan læse mere om, hvordan du modtager et uforpligtende tilbud og gratis tegning her.

Når du handler hos Kitchn.dk, følger der flere fordele end den lave pris med. Vi tilbyder hurtig levering - oftest inden for en uge, gratis levering ved køb over 5.000 kr., og så betaler du først når varerne er sendt og på vej til dig. Så det er dig der bestemmer hvor, hvornår og hvordan du vil modtage dine varer. Denne fleksibilitet kan være en vigtig brik i et længerevarende husbyggeri.

Du kan trygt handle hos Kitchn.dk

Vi er stolte af som nogle af de få i branchen at tilbyde 30 års garanti på vores produkter. Vi står nemlig inde for og tror på vores produkter.

Vi samler på glade kunder, og deres tryghed er vigtig for os. Derfor samler vi på anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har over 1.000 anmeldelser, og så elsker vi at modtage billeder af vores kunders projekter, som vi har samlet her.

Du kan kontakte os på info@kitchn.dk, hvis du har spørgsmål, eller bestille gratis og uforpligtende tegning og tilbud her. Har du brug for at tale med os om køkken-, bad-, bryggers- og garderobeløsninger i dit nybyggerprojekt, ringer vi dig gerne op.
5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*