Nyt badeværelse

Badeværelsesindretning

Drømmer du om et nyt badeværelse? Hos Kitchn.dk finder du masser af inspiration til badeværelses indretning af både det store og det lille badeværelse. Et nyt badeværelse kan nemlig indrettes på et hav af måder, og kun fantasien sætter grænser. Ved du allerede, hvilke badmøbler du ønsker til din badeværelsesindretning? Så kan du bestille dem online lige her på webshoppen. Her kan du bestille alle vores badeværelsesskabe i løs vægt, og du vælger selvfølgelig selv, hvilken type låge dit nye badeværelse skal indrettes med.

Indret nyt badeværelse online

Kunne du tænke dig at se en tegning over projektet, før du bestiller nyt badeværelse? Det kan du faktisk selv lave her på Kitchn.dk. Med vores tegneprogram kan du nemt og hurtigt indrette dit badeværelse online, og du kan på den måde se, om badeværelsesindretningen opfylder dine ønsker og fungerer i praksis. Foretrækker du at lade os udarbejde en tegning, kan du sende en skitse af rummet til info@kitchn.dk. Vores indretningseksperter vender hurtigt tilbage med plantegninger og 3D tegninger over en flot badeværelsesindretning, og der medfølger naturligvis et uforpligtende tilbud på det komplette badmiljø.

Har du et mindre badeværelse, kan du med fordel vælge en badeværelsesindretning med lette og lyse badmøbler, der skaber illusionen af et mere luftigt badrum. Selv små badmøbler kan nemlig have god opbevaringsplads i skuffer eller skabe, og når toiletartikler og toiletruller fjernes fra vasken, får du straks følelsen af mere plads. Har du omvendt et stort, nyt badeværelse, kan du indrette det med både underskabe, overskabe og højskabe, der giver masser af opbevaringsplads. Leg med kontraster ved at vælge en badeværelsesindretning, der skiller sig ud, eller gå den modsatte vej, og vælg fronter, der passer til lågerne i køkkenet og bryggerset. På den måde er din badeværelsesindretning med til at skabe en rød tråd gennem hele hjemmet.

Badeværelsesindretning med 30 års garanti

Hos Kitchn.dk finder du billige skabe, badeværelsesvaske og bordplader i dansk kvalitet. Vi synes nemlig, at alle fortjener en lækker badeværelsesindretning – nemt, sikkert og billigt. Derfor tilbyder vi også 30 års garanti på alle egenproducerede skabe, fronter, hængsler og skuffer.

Vi gør hver dag vores ypperste for at sikre en fejlfri produktion på vores fabrik i Aulum, Midtjylland, men skulle du mod forventning modtage badeværelsesmøbler med fabrikationsfejl, dækker garantien selvfølgelig. Du kan derfor trygt bestille nyt badeværelse online hos Kitchn.dk.

Bestil dit nye badeværelse hos Kitchn.dk

Har du fundet ud af, hvilken badeværelsesindretning du ønsker? Når du bestiller elementer til et nyt badeværelse hos Kitchn.dk, kan du glæde dig over gratis levering i hele Danmark. Du skal blot bestille for 2.000 kr. – ellers koster leveringen 75 kr. Vi lagerfører størstedelen af vores sortiment, og vi kan derfor også tilbyde hurtig levering af dine nye badmøbler.

Har du brug for en sidste hjælp til din badeværelsesindretning? Hos Kitchn.dk kan vi hjælpe med at arrangere opmåling og montering. Vi kører enten selv ud eller sender en af vores lokale samarbejdspartnere. Vil du høre mere om denne service, eller har du andre spørgsmål vedrørende nyt badeværelse, så tøv ikke med at kontakte os på info@kitchn.dk. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe.

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven