Nyt køkken - pris?

Hvad er prisen for et nyt køkken?

Det bliver vi spurgt om næsten dagligt - og der er selvsagt lige så mange svar som der er spørgere, for det er naturligvis helt afhængigt af både størrelsen og kvaliteten af det køkken du skal have en pris på.

Går du med tanker om at lave et nyt køkken i dit hjem, så kan vi hjælpe dig med med både professionelle tegninger og et gratis tilbud, så du er helt på det rene med prisen på dit nye køkken bliver inden du skal betale så meget som en krone. Se her hvordan du får tilbud og tegninger på et nyt køkken.

Flere kvaliteter

Hos Kitchn kan du få køkkener i mange prisklasser. Selvom du vælger en af vores billigste løsninger kan vi stadig stå 100% inde for kvaliteten af dit nye køkken.

Vælger du et køkken til en højere pris, får du materialer med en højere finish og flere detaljer end i de helt billige køkkener, men du vil uanset få et køkken der holder sig i topform i mange år fremover.

Ergo, uanset dit budget, kan vi finde et kvalitetskøkken der matcher den pris du har tænkt dig. Husk at du får 30 års garanti på vores køkkener, fordi de holder 100%

Kontakt os her, og vi hjælper dig straks med at komme igang med at finde prisen på dit nye køkken.

Ved du præcist hvilke elementer du skal bruge, så kig nærmere her.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven