Nyt køkken - pris?

Hvad er prisen for et nyt køkken?

Det bliver vi spurgt om næsten dagligt - og der er selvsagt lige så mange svar som der er spørgere, for det er naturligvis helt afhængigt af både størrelsen og kvaliteten af det køkken du skal have en pris på.

Går du med tanker om at lave et nyt køkken i dit hjem, så kan vi hjælpe dig med med både professionelle tegninger og et gratis tilbud, så du er helt på det rene med prisen på dit nye køkken bliver inden du skal betale så meget som en krone. Se her hvordan du får tilbud og tegninger på et nyt køkken.

Flere kvaliteter

Hos Kitchn kan du få køkkener i mange prisklasser. Selvom du vælger en af vores billigste løsninger kan vi stadig stå 100% inde for kvaliteten af dit nye køkken.

Vælger du et køkken til en højere pris, får du materialer med en højere finish og flere detaljer end i de helt billige køkkener, men du vil uanset få et køkken der holder sig i topform i mange år fremover.

Ergo, uanset dit budget, kan vi finde et kvalitetskøkken der matcher den pris du har tænkt dig. Husk at du får 30 års garanti på vores køkkener, fordi de holder 100%

Kontakt os her, og vi hjælper dig straks med at komme igang med at finde prisen på dit nye køkken.

Ved du præcist hvilke elementer du skal bruge, så kig nærmere her.

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven