Om Kitchn

Hvorfor vælge Kitchn?

Kitchn er en danskejet virksomhed med produktion i det midtjyske, samt et forhandlernetværk over hele landet. Blandt mange andre ting har vi:

 • kort leveringstid
 • bredt sortiment
 • kvalitet til konkurrencedygtige priser
 • Individuelle løsninger til den enkelte kunde
 • Attraktive priser
 • 30 års garanti på hængsler og skuffer
 • 30 års garanti på fronter og korpus
 • 3D computertegninger

  Vi har specialister, der kan forestå hele processen, dvs. Afmontering, levering og montering såfremt dette ønskes. Har du behov for at vi koordinerer alle håndværkere til dit projekt, er dette muligt.

 • Råt og Godt...

  Skal et køkken absolut koste kassen for at være lækkert og funktionelt?
  Ikke hvis det står til kitchn. Som Danmarks nyeste køkkenkæde har vi sat os for at tilbyde dig køkkener i en høj design- og kvalitetsmæssig standard. Designet er elegant og funktionelt. Materialerne er afprøvede og gennemtænkte. Låger og greb er funktionelle og formfuldendte. Med andre ord, gennemførte køkkenløsninger til en skarpere pris.

  Det er dét, der er grundtanken bag kitchn - kort og godt. Eller RÅT og GODT som vi selv siger. Hos kitchn kan du nemlig få et nyt køkkenpræcist, som du gerne vil ha' det. RÅT er for dig, der samler og monterer selv til en rå pris. GODT er for dig, der vil have hjælp til opgaven af os.

  kitchn gør det nemt at købe nyt køkken , bad og garderobe. Eller hjælper dig hvis du skal have inspiration til dit bryggers. Vores konsulenter står klar til at rådgive dig både før, under og efter købet. Du får professionel indretningshjælp, 3D-tegninger af dit nye køkken, bad eller garderobe, grundig vejledning hvis du ønsker at montere selv samt rådgivning om brug og vedligeholdelse.
  OM KITCHN.DK

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven