Om Kitchn

Hvorfor vælge Kitchn?

Kitchn er en danskejet virksomhed med produktion i det midtjyske, samt et forhandlernetværk over hele landet. Blandt mange andre ting har vi:

 • kort leveringstid
 • bredt sortiment
 • kvalitet til konkurrencedygtige priser
 • Individuelle løsninger til den enkelte kunde
 • Attraktive priser
 • 30 års garanti på hængsler og skuffer
 • 30 års garanti på fronter og korpus
 • 3D computertegninger

  Vi har specialister, der kan forestå hele processen, dvs. Afmontering, levering og montering såfremt dette ønskes. Har du behov for at vi koordinerer alle håndværkere til dit projekt, er dette muligt.

 • Råt og Godt...

  Skal et køkken absolut koste kassen for at være lækkert og funktionelt?
  Ikke hvis det står til kitchn. Som Danmarks nyeste køkkenkæde har vi sat os for at tilbyde dig køkkener i en høj design- og kvalitetsmæssig standard. Designet er elegant og funktionelt. Materialerne er afprøvede og gennemtænkte. Låger og greb er funktionelle og formfuldendte. Med andre ord, gennemførte køkkenløsninger til en skarpere pris.

  Det er dét, der er grundtanken bag kitchn - kort og godt. Eller RÅT og GODT som vi selv siger. Hos kitchn kan du nemlig få et nyt køkkenpræcist, som du gerne vil ha' det. RÅT er for dig, der samler og monterer selv til en rå pris. GODT er for dig, der vil have hjælp til opgaven af os.

  kitchn gør det nemt at købe nyt køkken , bad og garderobe. Eller hjælper dig hvis du skal have inspiration til dit bryggers. Vores konsulenter står klar til at rådgive dig både før, under og efter købet. Du får professionel indretningshjælp, 3D-tegninger af dit nye køkken, bad eller garderobe, grundig vejledning hvis du ønsker at montere selv samt rådgivning om brug og vedligeholdelse.
  KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

  Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

  Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

  Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

  Support


  Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

  info@kitchn.dk

  0 varer i kurven