Ombygning af køkken designet til hverdagen

FØR

Denne kunde tog kontakt til os med et ønske om at forvandle sit køkken til en lys og åben løsning med kontraster.  Køkkenet var, som billedet viser, et ældre køkken med fronter i trælook og rødbrune fliser på gulvet. Desuden var køkkenet bygget op med en halvmur, der gav en diskret opdeling mellem køkken og spiseplads.

Som udgangspunkt ønskede kunden blot at få skiftet de gamle elementer ud med nye og derved bevare gulvet og halvmuren, der har været en stor del af det eksisterende køkken.  Alle installationer skulle også placeres de samme steder, så man ikke skulle i gang med alt for store ændringer i rør og el-installationer.

UNDER

Vores konsulenter gik i gang med tegneprocessen, hvor der blev lagt fokus på sammenhænge i rummet. Der blev lavet flere alternativer med flotte 3D-tegninger til at visualisere det endelige resultat. Til sidst faldt valget på denne flotte løsning.

Halvmuren i køkkenet blev annulleret til fordel for en elegant køkken-ø, der udnytter pladsen optimalt på begge sider med gode opbevaringsmuligheder. Køkkenøen giver også en lækker bred bordplade, der giver gode arbejdsbetingelser. For at reducere pladsforbruget er der brugt skabe i halv dybde ud mod spisepladsen.


EFTER

Resultatet blev denne flotte, åbne køkkenløsning med fronter i Chicago hvid og en flot mørk laminatbordplade - et køkken, der er designet til hverdagen. Det blev et lidt større arbejde end først forventet, da kunden valgte at skifte alle fliserne på gulvene, så hele rummet blev fuldendt med de hvide og mørke kontraster.

De elegante hvide folielåger står i flot kontrast til den mørke bordplade og de mørke gavle og tilpasninger ved væggen. Køleskabet er også elegant integreret bag en flot låge i Cleveland sort struktur. Overskabene er elegant indrammet i sort med sort tilpasning, sort bund samt sort gavl mod køleskabet, der bryder det hvide i køkkenet.

I bunden af overskabene er der monteret integrerede spot, der giver det perfekte arbejdslys ved bordpladen.

Køkkenet er stillet op på en flot alu-sokkel, der matcher de stilrene Trivento stålgreb. I øen er der tilføjet stikkontakter i soklen, hvor der også i det gamle køkken var ført kabler, så der er de samme gode muligheder for strøm. Bemærk også den elegante reol-løsning i øen, der giver et let og åbent udtryk.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven