Opmåling af projekt

Opmåling af projekt
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 500,00
Antal
Opmåling af et ønsket projekt. Vi opmåler dit køkken, bad, garderobe, bryggers og bordplader. Prisen er fast og modregnes*, hvis du bestiller dit projekt hos kitchn.dk. Det er vigtigt, at du kontakter os og aftaler et tidspunkt for opmålingen. Du modtager alle data fra opmålingen uanset om du køber et projekt eller ej.


*Ved forgæves kørsel opkræves gebyr på 500 kr.  og opmåling må bestilles igen på hjemmesiden. Gebyret for forgæves kørsel modregnes ikke ved køb.
Andre har også købt
Bestikindsats til 50 cm skuffe
Låge 700x396
Låge 700x396
DKK 81,00
Låge 1948x596
Låge 1948x596
DKK 239,00
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven