Opmåling

Få lavet en kontrolopmåling

Vi kan komme rigtigt langt med billeder og cirka mål, men skal dit køkken, bad, bryggers eller garderobe passe fra væg til væg, eller er bordpladen lidt ukorrent, så er det vigtigt med 100% præcise mål. Hvis vi har vi givet dig et tilbud på en skræddersyet løsning sender vi også gerne en professionel køkkenmontør ud for at tjekke mål og vinkler i dit rum. Samtidigt får vi præcist registret, om der er andre forhold i rummet, som vi skal tage højde for. Det kunne for eksempel være: afløb, VVS-installationer, el installationer, vindues-karme, radiatorer, faldstammer og buede vægge.

Alle synlige forhold bliver tjekket, men vi kan desværre ikke garantere for skjulte forhold. Så vi tjekker, kan man sige, at vores produkter kan være, hvor du havde tænkt dig!

Kontakt os og hør om mulighederne.

Få råd og vejledning

Når du skal indrette køkken, bad, bryggers eller garderobe, er det vigtigt det bliver gjort rigtigt, da det ikke er noget man gør særligt ofte. Vi arbejder ikke med andet end netop indretning, og vi giver dig råd og vejledning i forhold til en korrekt indretning. Vi udarbejder flotte 3D tegninger og tilbud ganske gratis, og skulle du mod forventning ikke syntes om vores forslag, har det ikke kostet dig en krone, blot lidt af din tid. Vores 3D tegninger viser dit projekt fra alle sider i rummet og giver dig et perfekt billede og indtryk af det færdige resultat. Kontakt os på info@kitchn.dk, hvis du kan tænke dig at se hvordan dit køkken kan komme til at se ud, eller invitér os på besøg til en køkkensnak.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven