Opmåling

Få lavet en kontrolopmåling

Vi kan komme rigtigt langt med billeder og cirka mål, men skal dit køkken, bad, bryggers eller garderobe passe fra væg til væg, eller er bordpladen lidt ukorrent, så er det vigtigt med 100% præcise mål. Hvis vi har vi givet dig et tilbud på en skræddersyet løsning sender vi også gerne en professionel køkkenmontør ud for at tjekke mål og vinkler i dit rum. Samtidigt får vi præcist registret, om der er andre forhold i rummet, som vi skal tage højde for. Det kunne for eksempel være: afløb, VVS-installationer, el installationer, vindues-karme, radiatorer, faldstammer og buede vægge.

Alle synlige forhold bliver tjekket, men vi kan desværre ikke garantere for skjulte forhold. Så vi tjekker, kan man sige, at vores produkter kan være, hvor du havde tænkt dig!

Kontakt os og hør om mulighederne.

Få råd og vejledning

Når du skal indrette køkken, bad, bryggers eller garderobe, er det vigtigt det bliver gjort rigtigt, da det ikke er noget man gør særligt ofte. Vi arbejder ikke med andet end netop indretning, og vi giver dig råd og vejledning i forhold til en korrekt indretning. Vi udarbejder flotte 3D tegninger og tilbud ganske gratis, og skulle du mod forventning ikke syntes om vores forslag, har det ikke kostet dig en krone, blot lidt af din tid. Vores 3D tegninger viser dit projekt fra alle sider i rummet og giver dig et perfekt billede og indtryk af det færdige resultat. Kontakt os på info@kitchn.dk, hvis du kan tænke dig at se hvordan dit køkken kan komme til at se ud, eller invitér os på besøg til en køkkensnak.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven