Outlet

Fristes du af et billigt outlet eller udstillingstilbud?

Mange fabrikker og specielt butikker frister med enorme rabatter på udstillings køkkener eller udgående modeller. Men her skal man som forbruger se sig rigtigt godt for – den attraktive rabat kan i sidste ende blive et dyrt bekendtskab.

Du har sikkert set det rundt i gadebilledet, i ugeaviser og på de elektroniske medier – udstillingsrabat -70%, outlet spar op til 80%, Ryd butikken spar 60%, Udgåede varer til halv pris … Ofte er budskaberne ledsaget af store og iøjefaldende skilte i gul/orange farver, og du tænker instinktivt: ”Sikke et godt tilbud for mig!”

Og det er et godt tilbud, men nok mest for butikkerne, som skal have noget andet i udstillingsvinduet. ”Desværre er det pokkers svært at bruge et udstillingskøkken” siger køkkenkonsulent Pia Christensen, kitchn.dk og fortsætter: ”Når vi tegner udstillingskøkkener handler det ofte mere om at kunne vise alle de specielle muligheder, som sortimentet giver, end at gøre udstillingskøkkenet praktisk anvendeligt i et rigtigt hjem. Det er vigtigt, at huske på at køkkenet er husets ”madværksted”, hvor man skal forsøge at få så optimal en arbejdsplads som muligt med kogezone, vask og køl inden for en logisk og rationel rækkevide. Dette kombineret med, at for langt de fleste køkkener vedkommende er det givet, hvor vasken skal være, da afløbet kan være meget bekosteligt at flytte. Derfor kan du som forbruger ofte starte med at smide bordpladen og vasken væk, idet de jo naturligvis kun passer på lige præcis den viste opstilling.”

Næste udfordring bliver dernæst tilkøb eller supplering. Mange udstillinger er mindst 18 måneder gamle, når butikkerne vælger at udskifte dem. Det vil sige, at farverne ofte vil være en smule forandret på grund af sol, rengøring med mere – absolut usynligt indtil man vælger at kombinere det med helt ”nye” elementer, som oftest er nødvendig for at kunne bruge et udstillingskøkken. Så vil der pludseligt være en væsentlig farveforskel. Denne vil selvfølgelig aftage over tid, men i perioden, hvor du gerne stolt skulle kunne vise dit nye køkken frem, vil farveforskellen springe alle i øjnene.

Lidt de samme problemstillinger kan et fabriksudsalg også byde på, da der her ofte er tale om et begrænset sortiment af udgåede varer. Her kan det blot være svært at få alle populære funktioner med, da disse elementer i sagens natur først vil være udsolgt. Igen her er det vigtigt at huske, at køkkenet er et ”madværksted”, hvor du dagligt i de næste 10 – 15 år skal leve med de kompromiser, som et fabriksudsalg eller outlet giver dig.

”Min erfaring siger mig, at du sjældent sparer noget reelt ved at vælge køkken fra et outlet eller en udstillingsmodel. Du kommer til at bruge uforholdsvis mange ressourcer på at tilpasse og tilkøbe nye elementer for at montere det. Specielt hvis du sammenligner slutprisen med for eksempel vores tilbudspris på et 100% tilpasset køkken uden kompromiser fra vores web-shop. Vores priser er selvfølgelig også noget lavere, end de traditionelle køkkenbutikker, så vi kan sagtens matche et hvilket som helst udstillingstilbud eller outlet – men prøv os af lige her, og Få et godt tilbud slutter Pia Christensen, samtidigt med at hun konstaterer, at kitchn.dk er fri for at spekulere på at sælge brugte udstillings-modeller, da det er en ren og dermed billig web-shop.

Køb køkkenskabe til super gode priser her!

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven