Prisgrupper

Det kan være svært at gennemskue, hvor meget man reelt kan få for pengene, når man skal have nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe. Hos Kitchn.dk vil vi gerne gøre priserne lidt mere gennemsigtige. Derfor har vi samlet en række eksemper på køkken, bad, bryggers og garderobe i forskellige prisgrupper, så du kan se, hvor meget du kan få for dine penge.

Læs med her:


Køkken

Hvad koster et nyt køkken? Det kan være svært at svare på, da alle køkkener er forskellige og skal opfylde forskellige behov. Start med at finde ud af, hvor stort dit nye køkken skal være, hvilke ønsker du har til det og hvilke behov det skal opfylde.

Her på siden finder du en køkkener i forskellige prisgrupper, så du kan se, hvilken betydning dine valg har for prisen på køkkenet. Vi kan lave køkkener til under 15.000 kr - men du kan også få et køkken til 100.000 kr. Uanset hvad du vælger, er du dog altid sikret god kvalitet, hurtig levering og 30 års garanti på skabe, skuffer, fronter og hængsler.

Læs artiklen her: KØKKENER I FORSKELLIGE PRISGRUPPERBadsæt

Et badsæt findes i mange forskellige former og farver - og derfor også til mange forskellige priser. Vælger du et standard badsæt med standard bordplade, så er det naturligvis billigere end hvis du vælger en specialtilpasset løsning med bordplade på specialmål med vask placeret efter dine ønsker.

Se eksempler på BADSÆT I FORSKELLIGE PRISGRUPPER

Du kan også kontakte vores konsulenter på info@kitchn.dk og få tilsendt en gratis tegning på netop dit projekt, så du får prisen på dit drømme-badsæt.Bryggers

Det kan være svært at gennemskue, hvilket prisleje et bryggers kan ligge i. Derfor har vi har samlet forskellige bryggersløsninger, så du både kan blive inspireret, men også blive klogere på, hvilket prisleje du kan købe et bryggers til hos Kitchn.dk.

Det er klart, at man selv kan justere både op og ned på prisen - eksempelvis ved at overveje valget af udtræk, en dyrere eller billigere låge samt valget af bordplade. Fælles for alle løsninger er, at de kan tilpasses din smag og dine behov, så kontakt endelig vores konsulenter, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på dit nye bryggers.

Se løsningerne her:  BRYGGERS I FORSKELLIGE PRISGRUPPER


Garderobe

UNDER OPBYGNING


Opbevaring/aktivitetsrum

UNDER OPBYGNING
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven