Prisgrupper

Det kan være svært at gennemskue, hvor meget man reelt kan få for pengene, når man skal have nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe. Hos Kitchn.dk vil vi gerne gøre priserne lidt mere gennemsigtige. Derfor har vi samlet en række eksemper på køkken, bad, bryggers og garderobe i forskellige prisgrupper, så du kan se, hvor meget du kan få for dine penge.

Læs med her:


Køkken

Hvad koster et nyt køkken? Det kan være svært at svare på, da alle køkkener er forskellige og skal opfylde forskellige behov. Start med at finde ud af, hvor stort dit nye køkken skal være, hvilke ønsker du har til det og hvilke behov det skal opfylde.

Her på siden finder du en køkkener i forskellige prisgrupper, så du kan se, hvilken betydning dine valg har for prisen på køkkenet. Vi kan lave køkkener til under 15.000 kr - men du kan også få et køkken til 100.000 kr. Uanset hvad du vælger, er du dog altid sikret god kvalitet, hurtig levering og 30 års garanti på skabe, skuffer, fronter og hængsler.

Læs artiklen her: KØKKENER I FORSKELLIGE PRISGRUPPERBadsæt

Et badsæt findes i mange forskellige former og farver - og derfor også til mange forskellige priser. Vælger du et standard badsæt med standard bordplade, så er det naturligvis billigere end hvis du vælger en specialtilpasset løsning med bordplade på specialmål med vask placeret efter dine ønsker.

Se eksempler på BADSÆT I FORSKELLIGE PRISGRUPPER

Du kan også kontakte vores konsulenter på info@kitchn.dk og få tilsendt en gratis tegning på netop dit projekt, så du får prisen på dit drømme-badsæt.Bryggers

Det kan være svært at gennemskue, hvilket prisleje et bryggers kan ligge i. Derfor har vi har samlet forskellige bryggersløsninger, så du både kan blive inspireret, men også blive klogere på, hvilket prisleje du kan købe et bryggers til hos Kitchn.dk.

Det er klart, at man selv kan justere både op og ned på prisen - eksempelvis ved at overveje valget af udtræk, en dyrere eller billigere låge samt valget af bordplade. Fælles for alle løsninger er, at de kan tilpasses din smag og dine behov, så kontakt endelig vores konsulenter, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på dit nye bryggers.

Se løsningerne her:  BRYGGERS I FORSKELLIGE PRISGRUPPER


Garderobe

UNDER OPBYGNING


Opbevaring/aktivitetsrum

UNDER OPBYGNING
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven