Prøvelåge

Det er vigtigt at vælge de helt rigtige låger til sit køkken, bad, bryggers eller garderobe, da det er netop fronterne man skal kigge på og benytte sig af  i mange år. Derfor kan du på Kitchn.dk bestille en eller flere prøvelåger, til en meget overkommelig pris, på lige præcis den eller de lågetyper du ønsker.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Mere om prøvelåger

Bestil en prøvelåge for at finde den type og kvalitet der passer til dine behov. Vore prøvelåger giver dig den bedste mulighed for at vælge helt rigtigt. Når du har modtaget prøvelågen kan du i ro og mag vurdere om den fremsendte låge svarer til dine ønsker og passer til dit projekt.

Vil du gerne se og røre ved alle vores lågetyper inden du bestemmer dig? Så kom endelig forbi vores showroom til en kop kaffe og en køkkensnak. Læs meget mere om vores showroom Lige her!
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven