Professionel rådgivning

Hos Kitchn kan vi tilbyde rådgivning på dine præmisser. Vi sidder et lille team af dedikerede fagfolk med års erfaring i branchen. Vores fornemmeste opgave er at rådgive dig, så du får den løsning, du ønsker, både når du skal handle enkeltprodukter i shoppen på egen hånd, og når du ønsker et helt nyt køkken, badeværelse, bryggers eller en komplet garderobeløsning, du ønsker vores hjælp til.

Vi er Kitchn

Det er os, der giver dig de gode råd, svarer på dine spørgsmål og tegner den løsning, du ønsker. Kontakt os, hvis vi kan hjælpe dig videre med dit køb. Det er de samme mennesker, du møder, når skriver mails og benytter vores chat. Vi holder til i Aulum, Midtjylland, hvor vi har kontor i forbindelse med fabrikken, der producerer vores skabe og et stort udvalg af vores låger. Vil du vide mere om, hvem vi er? Læs mere her.

Har du spørgsmål til vores produkter?

Svarene på de fleste spørgsmål findes i vores produkttekster, men skulle der alligevel være noget, der ikke fremgår tydeligt, så tøv ikke med at tage fat i os, så vi kan hjælpe dig.

Ønsker du hjælp til et nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe?

Vi vil altid gerne hjælpe dig med at designe og tegne den rigtige løsning til netop dit hjem. Vi har det bedste udgangspunkt for at rådgive dig, hvis du starter med at udfylde formularen her. Her får vi alle de oplysninger, vi skal bruge, for at lave en relevant løsning.

Har du købt en løsning hos os?

Hvis du allerede har købt en løsning, og mangler rådgivning i forhold til monteringen, så send os en mail på info@kitchn.dk. Vi sidder klar på mail i hverdage mellem 8.30 og 15.30, hvor vi guider dig efter bedste evne. Vil du hellere tale med os i telefonen, så send os en mail med dit telefonnummer og lad os ringe dig op.

5 stjerner på Trustpilot
Hurtig levering til GLS pakkeshop
Betal først ved modtagelse
30 års garanti*