Profil

KITCHN A/S

Vævervej 33-35
7490 Aulum
Telefon: 97430500
Mail: info@kitchn.dk
CVR: 31599555

Vores telefon betjenes:
Mandag - fredag: 8.30-15.30

Besøg vores showroom i Aulum - Læs mere her!


Besøg vores showroom i Valby   - Læs mere her!


Det er os som betjener dig på Kitchn.dk


Allan Overgaard Jensen

Salgskonsulent

e-mail:
aoj@kitchn.dk

Allan har mere end 12 års erfaring i køkkenbranchen, og varetager tegning og tilbudsgivning på shoppen. Kommer også gerne på kundebesøg for at lave kontrol-opmålinger og rådgiver i alt omkring optimal indretning af køkken, bad og garderobe.

Brian Christensen

Salgskonsulent

e-mail:
bch@kitchn.dk

Brian varetager kundepræsentation, tegning og tilbudsgivning ved Kitchn.dk. Han rådgiver gerne i alt omkring optimal indretning af køkken, bad, bryggers og garderobe.

Mark Just Sørensen

Salgskonsulent

e-mail:
mjs@kitchn.dk

Mark varetager kundesupport, tegning og tilbudsgivning ved Kitchn.dk. Han rådgiver gerne i optimal indretning af køkken, bad, bryggers og garderobe og sender tegninger og tilbud ud fra kundernes ønsker.

Pia Arndt

Salgssupport og marketing

e-mail:
par@kitchn.dk

Pia sidder først på telefonen og vores chat, hvor hun hurtigt kan hjælpe med alt fra produktspørgsmål til opfølgning på forsendelser. Derudover sidder Pia med vores materiale til marketing.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenvirksomhed i Midtjylland, der har solgt køkken, bad, bryggers og garderober i høj kvalitet siden 2012. Fabrikken i Aulum har dog eksisteret siden 1973 og har derfor mange års erfaring i produktion af køkkenelementer. Produkterne bliver solgt online via hjemmesiden og kan leveres i hele Danmark.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelse af 1990’erne var fabrikken blandt de første til at introducere køkkener, som forbrugerne med lethed selv kunne samle. Dette har vi arbejdet videre på og har derfor udførlige og lette samlevejledninger sammen med produkter, som fra starten af er lavet til saml-selv. Hvis du hellere vil have fiks og færdigsamlede elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe samler vi gerne produkterne for dig fra fabrikken.

Høj kvalitet koster ikke ekstra hos os, så du kan få opfyldt dine drømme langt billigere end du tror. Vi sælger direkte fra vores fabrik i Aulum, så du får billigere varer i en kvalitet, der er bedre end mange af de lidt mere kendte køkkenmærker – og det er iøvrigt med GARANTI. Vi giver dig 30 års garanti mod fabrikationsfejl på skuffer, hængsler, og skabe. Resten giver vi 5 år på – det er der ingen som gør bedre.

Vi har derfor tilfredse kunder! … og hvem siger ikke at de har det? Vi kan blot bevise det. Tjek vores bedømmelse på
Trustpilot, så kan du se, hvordan vores kunder oplever at handle med os.


KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven