Profil

KITCHN A/S

Vævervej 33-35
7490 Aulum
Telefon: 97430500
Mail: info@kitchn.dk
CVR: 31599555

Vores telefon betjenes:
Mandag - fredag: 8.30-15.30

Besøg vores showroom i Aulum - Læs mere her!


Besøg vores showroom i Valby   - Læs mere her!


Det er os som betjener dig på Kitchn.dk


Allan Overgaard Jensen

Salgskonsulent

e-mail:
aoj@kitchn.dk

Allan har mere end 12 års erfaring i køkkenbranchen, og varetager tegning og tilbudsgivning på shoppen. Kommer også gerne på kundebesøg for at lave kontrol-opmålinger og rådgiver i alt omkring optimal indretning af køkken, bad og garderobe.

Pia Arndt

Salgskonsulent

e-mail:
par@kitchn.dk

Pia varetager kundepræsentation, tegning og tilbudsgivning ved Kitchn.dk. Hun Kommer gerne på kundebesøg for at lave kontrol-opmålinger og rådgiver i alt omkring optimal indretning af køkken, bad og garderobe.
Jesper Navntoft Pedersen

e-Commerce Manager

e-mail:
jnp@kitchn.dk

Jesper varetager den dagligedrift af kitchn.dk og afdelingen. Arbejdsområdet spænder fra marketing, til teknisk drift og udvikling af e-commerce platformen.


Gitte Gammelmark

Salgssupport og marketing

e-mail:
gga@kitchn.dk

Gitte sidder først på telefonen og vores chat, hvor hun hurtigt hjælpe med alt fra produktspørgsmål til opfølgning på forsendelser. Derudover sidder Gitte med vores skriftlige materiale til facebook, website og  e-mail.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenvirksomhed – beliggende i Midtjylland, der har solgt køkken, bad, bryggers og garderober i høj kvalitet siden 2012. Fabrikken har dog eksisteret siden 1973 og har derfor mange års erfaring i produktion af køkkenelementer. Produkterne bliver solgt online og kan leveres i hele Danmark.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelse af 1990’erne var fabrikken blandt de første til at introducere køkkener, som forbrugerne med lethed selv kunne samle. Dette har vi arbejdet videre på og har derfor udførlige og lette samlevejledninger sammen med produkter, som fra starten af er lavet til saml-selv. Hvis du hellere vil have fiks og færdigsamlede elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe samler vi gerne produkterne for dig fra fabrikken.

Høj kvalitet koster ikke ekstra hos os, så du kan få opfyldt dine drømme langt billigere end du tror. Vi sælger direkte fra vores fabrik i Aulum, så du får billigere varer i en kvalitet, der er bedre end mange af de lidt mere kendte køkkenmærker – og det er iøvrigt med GARANTI. Vi giver dig 30 års garanti mod fabrikationsfejl på skuffer, hængsler, og skabe. Resten giver vi 5 år på – det er der ingen som gør bedre.

Vi har derfor tilfredse kunder! … og hvem siger ikke at de har det? Vi kan blot bevise det. Tjek vores bedømmelse på Trustpilot, så kan du se, hvordan vores kunder oplever at handle med os.

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven