Projekt: Drømmekøkken med personligt touch

Hos Kitchn.dk elsker vi at være med til at skabe drømmeløsninger til vores kunder. Vi har været på besøg hos en af vores kunder, der har fået et elegant køkken i hvid højglans med et helt personligt touch.  

En stor beslutning

Det er en stor beslutning at købe nyt køkken, og hos denne kunde tog det også 3 år fra de første samtaler om nyt køkken til det endelige resultat stod færdigt.

Det var en proces med lange samtaler, flere besøg i køkkenbutikker/showrooms, konsulentbesøg, utallige tegninger og til sidst bestilling og levering fra flere forskellige leverandører i både ind- og udland.

Hos Kitchn.dk fandt kunden et fleksibelt koncept, der blev den helt rigtige base. Det var spændende at få lov til at være en del af projektet, og vi siger tak for både billederne og jeres historie.

Flotte specialløsninger

Resultatet af flere års arbejde blev et elegant, lyst køkken med mange flotte specialløsninger.

Der har i hele processen været stor fokus på overskuelighed og symmetri, og alle fronter er derfor holdt i 3-skuffe look. Også ved vasken er dette bibeholdt v.h.a. et blændstykke i toppen. De mange skuffer - både store og små, giver et godt overblik over indholdet i køkkenet, så alt er nemt at få fat i. Symmetrien går videre omkring vasken, hvor de to tilstødende skabe er holdt i samme bredde.

Skufferne er efterfølgende blevet udstyret med praktiske gummimåtter, der sikrer, at de enkelte dele i skufferne ikke kurrer rundt, når skufferne åbnes og lukkes.
Der er brugt fronter i Chicago hvid højglans med flotte Formia greb, der giver køkkenet et flot finish.

Ovn og kogeplade er placeret i et hjørne under en indbygget emhætte. I denne sektion er det valgt at sænke højden, da dette giver den helt rigtige arbejdshøjde ved gryderne for kunden.

Alle hvidevarer og greb er holdt i mat stål, hvilket står flot sammen med de elegante højglansfronter, samtidig med at det skaber en rød tråd i køkkenet. Derudover er der valgt 2-delt opvaskemaskine, så skuffe-looket i køkkenet også er ført med her.

Kunden har valgt at bevare alle de eksisterende vægge og opbygninger i køkkenet, da manden i huset selv har tegnet det i sin tid. Halvmuren i køkkenet giver en flot åbning ud mod alrummet, og de afrundede hjørner giver en god sammenhæng i hele rummet.

Bordpladen er valgt i en lys farve, der går godt i spænd med farven på fliserne. Kunden har valgt selv at skaffe bordpladen hjem fra Polen.


Det sidste finish

For at skabe en rød tråd i køkken/alrummet, har kunden valgt at skænken i alrummet skulle laves i samme materialer som resten af køkkenet.  

Der er igen valgt at bruge 3 skuffer i højden, så stilen fra køkkenet kører videre i alrummet. Bordpladen er også kørt videre, så hele rummet får et ensartet udtryk.

Det hele giver samlet rummet et flot finish, hvor man ikke er i tvivl om, at der er taget højde for alle detaljerne.

Se alle vores kundeprojekter HER