PROJEKT: ELEGANT KØKKEN OMBYGNING

Fra ide til tegning og VR visualisering

Ved Kitchn.dk elsker vi udfordringer, og da denne kunde valgte at involverer os i en gennemgribende renovering af køkken/alrum, var det med en klar vision for, hvordan det endelig resultat skulle blive.

Undervejs blev der sparet frem og tilbage utallige gange, og vi fik lov til at lave Virtual Reality renderinger af projektet, da de forskellige elementer og løsninger var blevet fastlagt.

Se VR præsentation her: https://goo.gl/rqSB6n
Fungere bedst i Chrome og Safari

Ønsker til rummet

Kunden havde et klart ønske om et gennemgået tema med grebsfrie fronter holdt i hvidt samt fokus på mange praktiske løsninger gemt i skabe og skuffer. Dette har medført, at der er indsat U-dock i nogle skuffer til strøm og USB stik, samt at der er monteret Orgaline i mange af de andre skuffer.

Hele rummet er holdt i hvid som det gennemgående tema. Fra den tynde bordplade i 12 mm. kompaktlaminat til den grebsløse Boston låge, som er valgt til alle låger i rummet - også til skabene på væggen og den svævende skænk ved spisepladsen.

I bordpladen er der indsat en sort vask med sort armatur som kontrast til resten af køkkenet. Sammen med de mørke hvidevarerne giver det et modspil til det hvide i rummet og bryder det meget lyse indtryk.

"Hos os bliver man sendt i køleskabet, når man er tørstig"

“Hos os bliver man sendt i køleskabet, når man er tørstig – der er bare lidt sjovere i sådan et køleskab”, siger ejeren af huset og peger på vinkøleren, som er integreret i ø´en - side om side med de to siddepladser, der også er blevet plads til i køkken ø´en. Begge dele er med til at gøre køkkenet til samlingspunktet i huset, hvor dagligdagens gøremål flyder forbi.

Der er taget højde for alle detaljerne i dette rum - lige fra sammenhæng mellem elementer og farver til lys og placeringer.

Elementerne i ø-sektionen er holdt i 3-skuffe look, så hele rummet får et ensartet udtryk. Opvaskemaskine og køleskab er integreret i køkkenet bag Boston fronterne, så der ikke er nogen brudte linjer i rummet. Derudover har kunden valgt at installere spot i loftet, for at skabe det perfekte minimalistiske udtryk samtidig med at det giver rummet det bedst mulige lys.

Skabsvæggen er opbygget med slimline korpus monteret med Boston grebsfri låger, som matcher resten af rummet og giver en sammenhængen stil. Med slimline korpus bliver den samlede dybde på skabene  32 cm inkl. låge, hvilket har givet den optimale afstand mellem ø'en og skabene.

Det færdige resultat er et rum, som er velintegreret i hele huset. Et samlingspunkt for hele familien, hvor det er tydeligt, at stilen er holdt hele vejen igennem rummet. Vi synes rigtig godt om slutresultatet og er glade for at have været involveret i projektet fra ide til leverance.


Se alle vores kundeprojekter HER
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven