RABATKODER OG KAMPAGNER


I maj giver vi 20% på alt*, både på shoppen og når du får tegnet hele dit nye køkken, badeværelse, bryggers eller garderobe hos vores konsulenter.

Vi giver 20% rabat på dit køb, når du skriver SPARMAJ i gavekortfeltet ved bestilling på webshoppen.”

*Rabatten kan ikke kombineres med i forvejen nedsatte varer, andre rabatter eller på varer fra Quooker.

Få besked som de første når vi har gode tilbud og rabatter hos Kitchn

Her på siden kan du altid se vores aktuelle rabatter og tilbud. Der kan være mange penge at spare på dine køb til køkken, bad, garderobe eller bryggers- som er en ret stor investering for de fleste mennesker.

Hvis du ønsker at vide hvornår vi har kampagner eller andre tilbud, er der flere muligheder for at holde dig opdateret.

NYHEDSBREV     FACEBOOK

INSTAGRAM    PINTEREST


Nyhedsmail: Hvis du ønsker at tilmelde dig vores nyhedsmail, er du altid sikret at få nyheden om vores tilbud som en af de første.
Vi bestræber os på at komme med relevante nyheder og sender nyhedsmails ca. 2 gang i måneden, og ellers kun ved ekstraordinære kampagner.

Facebook: På vores Facebook profil deler vi også når der er gode rabatter at hente, samt en masse lækkert inspiration og tips til at anvende vores produkter.

Instagram: Kan du godt lide at blive inspireret på de moderne køkken, bad og  garderobetrends, kan du følge vores Instagram, hvor vi løbende deler nyheder.

Pinterest: Er du i opstartsfasen, og samler på ideer til dit nye køkken, bad eller garderobe, kan du oprette en profil på Pinterest og pinne inspirationsbilleder fra vores Pinterest profil, og gemme på din inspirationsopslagstavle.

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven