Renovering af køkkenlåger

Vil du gerne have nyt køkken - men rækker økonomien ikke helt til at skifte hele køkkenet ud endnu? Du kan nå langt ved at renovere eller udskifte dine gamle køkkenlåger.

Nye greb kan gøre hele forskellen

Har du et rimelig neutralt hvidt eller lyst køkken, som du gerne vil pifte lidt op, så er det meget overraskende, hvor stor forskel nye greb på de eksisterende låger kan gøre. Er lågerne i god stand, vil du med garanti høste masser af kommentarer på dit "nye" køkken, og det selvom arbejdet med at skifte grebene i hele køkkenet ikke behøver tage længere tid end at lave en god steg i ovnen.

Husk at tjekke, om hulafstanden på de nye greb er ca. den samme som på de gamle, inden du bestiller! Det sikrer dig, at du ikke får synlige skruehuller i lågerne efter udskiftningen af grebene.

Se vores udvalg af greb her

Renovér køkkenlåger af træ

Er du den lykkelige ejer af et gammelt, malet snedkerkøkken, som du gerne vil bevare, eller trænger dine låger i massivt træ til en opfriskning, er der meget, du selv kan gøre.

Skal lågerne males på ny, starter du med at vaske dem grundigt ned med grundrens eller lignende. Når de er tørre, kan du give dem en let matslibning med fint sandpapir, børste alt støvet af og give lågerne et nyt lag maling eller to. Skal du skifte til greb med en anden hulafstand, eller er der kommet mærker og revner i lågerne, skal du spartle dem inden første slibning. Gentag spartlingen til resultatet er tilfredsstillende.

Oliebehandlede køkkenlåger vaskes helt i bund og påføres et nyt lag olie. Det vil give lågerne deres gamle glød tilbage og de vil komme til at fremstå så flotte som nye.

Se hele vores udvalg af tilbehør til dine skabe her

Hvis der ikke er en vej uden om nye låger

Står de gamle låger ikke til at redde, eller har du simpelthen blot lyst til at få nye fronter på dit køkken, bad, bryggers eller garderobe, så kig i vores webshop efter nye skabslåger, der passer til dit eksisterende rum.

Alle låger og størrelser

Lågeoversigt