Renovering af køkkenlåger

Vil du gerne have nyt køkken - men rækker økonomien ikke helt til at skifte hele køkkenet ud endnu? Du kan nå langt ved at renovere eller udskifte dine gamle køkkenlåger.

Nye greb kan gøre hele forskellen

Har du et rimelig neutralt hvidt eller lyst køkken, som du gerne vil pifte lidt op, så er det meget overraskende, hvor stor forskel nye greb på de eksisterende låger kan gøre. Er lågerne i god stand, vil du med garanti høste masser af kommentarer på dit "nye" køkken, og det selvom arbejdet med at skifte grebene i hele køkkenet ikke behøver tage længere tid end at lave en god steg i ovnen.

Husk at tjekke, om hulafstanden på de nye greb er ca. den samme som på de gamle, inden du bestiller! Det sikrer dig, at du ikke får synlige skruehuller i lågerne efter udskiftningen af grebene.

Se vores udvalg af greb her >>

Renovér køkkenlåger af træ

Er du den lykkelige ejer af et gammelt, malet snedkerkøkken, som du gerne vil bevare, eller trænger dine låger i massivt træ til en opfriskning, er der meget, du selv kan gøre.

Skal lågerne males på ny, starter du med at vaske dem grundigt ned med grundrens eller lignende. Når de er tørre, kan du give dem en let matslibning med fint sandpapir, børste alt støvet af og give lågerne et nyt lag maling eller to. Skal du skifte til greb med en anden hulafstand, eller er der kommet mærker og revner i lågerne, skal du spartle dem inden første slibning. Gentag spartlingen til resultatet er tilfredsstillende.

Oliebehandlede køkkenlåger vaskes helt i bund og påføres et nyt lag olie. Det vil give lågerne deres gamle glød tilbage og de vil komme til at fremstå så flotte som nye.

Se hele vores udvalg af tilbehør til dine skabe her >>

Hvis der ikke er en vej uden om nye låger

Står de gamle låger ikke til at redde, eller har du simpelthen blot lyst til at få nye fronter på dit køkken, bad, bryggers eller garderobe, så kig i vores webshop efter nye skabslåger, der passer til dit eksisterende rum.

Se vores store udvalg af låger og størrelser her <<

Modeloversigt og materialebeskrivelse ses her <<

OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre. Vores mailbox er aldrig lukket - og telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven