Kuma Seal imprægnering - T39

Kuma Seal imprægnering - T39
Før musen henover billedet for at zoome
DKK 166,00
Antal
   På lager
Seal imprægnering bruges på støbte vaske og bordplader med mat eller blank overflade.

Seal sprayes på den tørre, rene overflade og fordeles i et tyndt lag med en tør bomuldsklud.

Ved blank overflade: Overskydende Kuma Seal tørres af med en tør klud. Vent herefter 1 minut, hvorefter overfladen tørres af en ekstra gang, med en hårdt opvredet klud. Til sidst eftertørres pladen med en tør bomuldsklud.

Ved mat overflade: Overskydende Kuma Seal tørres grundigt af med en tør bomuldsklud, indtil overfladen fremstår ensartet mat. Overfladen er klar til brug efter ca. 2 timer.

For at bevare bordpladen flot og smudsafvisende, anbefaler vi at anvende Kuma Seal 1-3 gange årligt.

Indhold: 200 ml

SE PLEJEVEJLEDNING HER !

KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven