Sensommer tilbud

Sommeren går på hæld

Sommeren går på hæld, dagene bliver kortere og bladene begynder at falde af træerne. Det er derfor ved at være tid til varme drikke, tæpper og indendørs hygge. Men det er også blevet tid til de mange indendørs projekter, som man ikke har lyst til at bruge sommerdagene på.

Skal du bruge sensommeren til at få nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe, så er det nu, du skal slå til.
Du kan fra 1.-17. september spare 20 %* på din ordre fra Kitchn.dk

Skriv koden SENSOMMER i gavekortfeltet i indkøbskurven og tryk opdater - så fratrækkes de 20 % automatisk.

30 års garanti

Hos Kitchn.dk sætter vi en ære i altid at levere den bedste kvalitet til vores kunder. De fleste af vores produkter fremstilles på egen fabrik i Aulum, hvor du også finder både kontor og showroom.

Vi står inde for kvaliteten på vores produkter, og derfor giver vi gerne 30 års garanti på både skabe, skuffer, fronter og hængsler.

Tegning og tilbud

Vil du gerne se resultatet af dit projekt, inden du går i gang?

Kontakt vores konsulenter med ønsker og mål - så sender de gerne uforpligtende tegning og tilbud retur til dig. Du får svar tilbage inden for 24 timer på hverdage.
*Rabatten gælder ikke personlige tilbud, i forvejen nedsatte varer og tilbud eller produkter fra Quooker.
OM KITCHN.DK

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik – som holder til i Aulum, Midtjylland, og har produceret køkken, bad og garderobeskabe i god kvalitet siden 1973. Produkterne bliver solgt i hele Danmark til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre køkkenkøbet nemt og billigt. I begyndelsen af 1990’erne var vi blandt de allerførste til at introducere skabe, som forbrugerne med lethed selv kunne samle og montere. Dette har vi arbejdet videre på lige siden, og har idag meget udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som fra starten af er lavet til gør-det-selv markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede skabs-elementer til dit køkken, bad, bryggers og garderobe færdigsamler vi også gerne produkterne færdig fra fabrikken. Vi tilbyder endvidere en bred vifte af service ydelser, såsom f.eks opmåling og montering, via et samarbejde med montører over hele landet.

support når du har tid


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål ang. vores produkter eller ordre.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven