Service

Her finder du en bred vifte af vores ekstra serviceydelser. Vi vil gerne være så fleksible som muligt, og derfor kan du bestille den service, der passer præcis til din situation.

Om du ønsker levering på en bestemt etage, eller om du ønsker afhentning af en palle, så klarer vi det, og du kan bestille den ønskede ydelse ganske let i denne kategori.

Har du et specielt service ønske, så kontakt os på info@kitchn.dk, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme det.

Etage levering - Modtager hjælper til
Etage levering - Modtager hjælper til
Etage levering - Chauffør og medhjælper
Etage levering - Chauffør og medhjælper
Afhentning - Varer på palle
Afhentning - Varer på palle
Afhentning - Lang colli
Afhentning - Lang colli
Levering - Før kl. 10.00
Levering - Før kl. 10.00
Levering - Før kl. 12.00
Levering - Før kl. 12.00

Serviceydelser hos Kitchn.dk

Vi vil gerne gøre det nemt for vores kunder. Ikke blot når varen skal bestilles men igennem hele processen – lige fra opmåling til bestilling, til den endelige levering. Alle opgaverne prioriteres højt hos os, så vi kan sikre vores kunder den bedste helhedsoplevelse og de bedste muligheder i en travl hverdag.

Bestilling af projekt


Ud fra dine ønsker laver vi en gratis 3D tegning af dit projekt. Når vi i samarbejde har fundet den bedste løsning for dig, sender vi et tilbud, som du kan bestille via shoppen. Du bestiller hele projektet samlet, så du er sikret, at alt passer sammen efter målene, og at du har alt med på en gang.

Levering af ordre


Vi kan levere alle ordrer direkte til din dør. Har du specielle ønsker i forhold til leveringen, så tilbyder vi en række tillægsydelser, der kan gøre leveringen nemmere for dig. Om det er levering på en bestemt etage (der leveres normalt til første dør i gadeplan) eller levering inden et bestemt tidspunkt (normal levering mellem 8.00 og 16.00), så kan du finde det hos os. Uanset hvor du bor, kan vi hjælpe med at finde den bedste leveringsløsning til dig.

Returnering af varer


Hvis du har modtaget dit projekt og fortryder købet, så kan vi også være behjælpelige med afhentning af produkterne på din adresse – uanset mål og vægt, så kan vi hjælpe med en løsning.

Har du særlige ønsker i forhold til service, som vi ikke tilbyder her, så kontakt os – og vi vil i fællesskab forsøge at finde den bedste løsning for dig. Du kan altid kontakte os på info@kitchn.dk, på tlf. 97 43 05 00 eller på chat. Vores kundesupportere sidder klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål.
KITCHN.DK - KØKKEN, BAD, BRYGGERS OG GARDEROBE

Kitchn.dk er en dansk køkkenfabrik, som ligger i Aulum, Midtjylland. Vi producerer elementer til køkken, bad, bryggers og garderobe i god kvalitet, og det har vi gjort siden 1973. Vi har med andre ord mange års erfaring med at producere til det danske marked. Vores løsninger bliver solgt i hele landet til både private, institutioner og erhvervskunder.

Vi har altid ønsket at gøre det nemt og billigt at få den helt rigtige løsning til dit køkken, bad, bryggers eller garderobe. Derfor har vi dygtige konsulenter, som gerne vejleder dig, tegner løsningen og hjælper med at få bestilt de rigtige varer, hvis du har brug for hjælp. Vi har udførlige og lette samlevejledninger til vores produkter, som er lavet til gør-det-selv-markedet. Hvis du hellere vil have færdigsamlede elementer, kan du naturligvis også vælge at lade vores fabrik samle elementerne for dig.

Har du lyst til at opleve vores løsninger, før du bestiller? Besøg gerne vores showrooms i Aulum eller i Valby, før du beslutter dig.

Support


Kontakt vores support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre. Telefonerne er åbne hverdage fra kl. 8.30-15.30. Vores mailbox er altid åben.

info@kitchn.dk

0 varer i kurven